Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

De beste voorbereiding voor het motor theorie examen krijg je bij Gelijk Geslaagd

Bereid je optimaal voor op het CBR motor theorie examen met de theoriecursus motor van Gelijk Geslaagd. En nee, je hoeft hiervoor geen wekenlange cursus te volgen. Eén dagje maar, dan ben je klaar én geslaagd voor het theorie examen!

Er worden vele theoriecursussen aangeboden, maar bij de meeste cursussen is de slagingskans niet zo hoog als bij ons. Dit komt door onze unieke lesmethode en jarenlang onderzoek. Hierdoor hebben wij de meest effectieve cursus in elkaar gezet die echt goed werkt. En hij werkt voor iedereen. Want is het voor jou net even lastiger om zoveel saaie theorie te leren door bijvoorbeeld ADHD, dyslexie, faalangst of taalachterstand? Met onze hulp gaat het ook jou zeker weten lukken. Onze docenten hebben jarenlange ervaring met diverse vormen van problematiek en weten dan ook exact hoe ze de lesstof ook goed in jouw hoofd kunnen krijgen.

De leeftijd die je minimaal moet hebben om onze cursus te mogen volgen is 17,5 jaar. Vanaf deze leeftijd mag je namelijk het examen bij het CBR afleggen. Dus wil jij alvast het theoriecertificaat behaald hebben voordat je aan de praktijklessen begint? Dat kan dus! En na het behalen van het theoriecertificaat heb je nog anderhalf jaar de tijd om het praktijkexamen te halen. Die anderhalf jaar is namelijk de geldigheidsduur van het theoriecertificaat. Tijd genoeg dus.

Alle cursuslocaties vind je op onze website

Of je nu onze cursus motortheorie in Arnhem wilt volgen of op een andere plek in Nederland, het kan bij ons! Wij willen namelijk iedereen helpen bij het behalen van het theoriecertificaat en zijn daarom overal in het land te vinden. Alle locaties waarop wij onze theoriecursus aanbieden zijn te vinden op onze site, www. gelijkgeslaagd.com.

Kan jij onze hulp wel gebruiken omdat je het lastig vind om alle theorie zelf aan te leren? Of zie je het wel zitten om lekker snel van het leren van de theorie af te zijn, in plaats van dagenlang blokken achter je bureau? Schrijf je dan nu in! Dit doe je simpelweg via onze website.

https://www.gelijkgeslaagd.com/