Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

Rijles in Amsterdam en omgeving? Bekijk het breedste aanbod!

Ben je oud genoeg voor je eerste rijles Amsterdam? Heb je zin om gas te leren geven en te leren navigeren langs de grachten en straten van Amsterdam? Bij een rijschool in Amsterdam word je binnen no time een top chauffeur. Zo kan je snel op weg naar een nieuwe baan of van A naar B zonder de bus te hoeven pakken. Er gaat een weg voor je open! Met een breed lessenpakket en meerdere aanpassingsmogelijkheden kan je met gemak je ideale rijles in elkaar zetten en kan je beginnen!.

Rijles in de auto voor iedere beginnende chauffeur!

Zoals bij iedere rijschool, zijn gewone autorijlessen beschikbaar. Echter wordt er gebruik gemaakt van de RIS-methode (rijopleiding in stappen). Deze methode is ontwikkeld om een hoger slagingspercentage te bereiken onder mensen met faalangst of onzekerheden in het verkeer. Het standaard lespakket bestaat uit tien lesuren, je kan kiezen uit een man of vrouw als instructeur en wil je je buitenlandse collega adviseren over rijlessen? Geen zorgen, Engelstalige rijles wordt ook aangeboden. 

Les op de tweewieler is er ook

Rijles op de motor wordt ook aangeboden. Wil je tussen de files doorrijden en nog vóór je vrienden op de bestemming zijn? Dan is motorrijden wellicht de juiste optie voor jou! Het lespakket bestaat ook uit 10 lesuren en motorkleding kan je lenen. Ben je 16 en wil je je fiets inruilen voor een scooter of brommer? Je AM-rijbewijs zo gehaald! Bij een proefles wordt je kennis gepeild en wordt het zo duidelijk hoeveel rijlessen je nodig hebt. Lespakketten zijn beschikbaar vanaf 3 lesuren en kleding is te leen. 

Theorie snel in de pocket!

Geen tijd om uren te leren en samenvattingen te maken? Wel zin om in een middag alles klassikaal te leren met verbeterde leertechnieken? Voor €150,- zijn er theorielessen op zondagen met een bekwame docent die de belangrijke onderdelen met je zal doornemen. De schoolbanken staan voor je open! Wil je je theorie voor je scooter halen? Met een theorie set van €39,95 bestaande uit een boek en een oefenexamen kun je aan de gang. Scooter theorie gehaald? Dan kan je vaak al binnen een dag je praktijk halen!  Welke les je ook kiest, wat voor leerling je ook bent en op hoeveel wielen je ook rijdt, na je examen rij je trots met je rijbewijs op zak de weg op!