Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

Bespaar geld met deze tips voor auto glascoating kosten

Auto glascoating is een laag die aangebracht wordt op de lak van je auto om deze te beschermen tegen krassen, vuil en weersinvloeden. Het is een duurzame oplossing om je auto er langer als nieuw uit te laten zien en de waarde ervan te behouden. Maar wat zijn de kosten voor auto glascoating en waarom zou je deze moeten overwegen?

De kosten voor auto glascoating variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de auto, de kwaliteit van de coating en de aanbieder. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €500 en €1500 euro. Het kan duur lijken, maar bedenk dat het investeren in auto glascoating zich op lange termijn terugbetaalt doordat je bespaart op dure autowasbeurten en opnieuw laten spuiten van beschadigde lak.

Het aanbrengen van een glascoating heeft ook nadelen. Zo moet je rekening houden met een lange droogtijd en dien je de auto niet te wassen gedurende de eerste 48 uur na het aanbrengen. Ook kan het een uitdaging zijn om de coating egaal aan te brengen en te zorgen dat er geen luchtbelletjes ontstaan.

Autocaredetailing.nl biedt verschillende opties voor auto glascoating tegen verschillende prijzen. Zo kun je kiezen voor de standaard glascoating of voor een premium variant met extra bescherming en een langere levensduur. Daarnaast bieden ze ook PPF aan, een zelfherstellende transparante folie die bescherming biedt tegen krassen, steenslag en andere schade. PPF is vooral geschikt voor het beschermen van de meest kwetsbare delen van de auto, zoals de voorkant, achterbumper en spiegels.

Wil je geld besparen op de kosten van auto glascoating? Overweeg dan om zelf een doe-het-zelf glascoating aan te brengen. Er zijn verschillende producten beschikbaar op de markt die gemakkelijk aan te brengen zijn en je tot wel 50% van de kosten kunnen besparen.

Bescherm je auto met een duurzame glascoating en voorkom onnodige kosten voor het herstellen van beschadigde lak. Neem contact op met detailing bedrijf Autocaredetailing.nl voor meer informatie over de verschillende opties voor auto glascoating en PPF.

 

https://www.autocaredetailing.nl/