Menu

Honda de grootste producent van motoren

Honda bouwt auto’s, vrachtwagens, motoren en scooters. De basis van het succes van het bedrijf zijn de motorfietsen. In de jaren zeventig werd Honda de grootste producent van motoren en heeft vervolgens deze titel niet meer afgestaan.

Modellen

Honda is vooruitstrevend, innovatief en houdt ervan om ongewoon werkende techniek tot stand te brengen. In Honda’s nieuwste modellen zult u dat terugvinden: Honda Jazz, Honda Civic, Honda Civic Sedan, Honda Civic Type R, Honda CR-V, Honda HR-V en de Honda NSX. Hieronder worden twee modellen uitgelicht.

Particulier auto leasen kan met Honda Private Lease. Je hierbij in een nieuwe of tweedehandsauto zonder onverwachte kosten. 

Jazz

De Honda Jazz is een echt familiemodel met veel ruimte. Een Honda Jazz is een compacte, betrouwbare en wendbare auto die nu ook verkrijgbaar is met een hybride aandrijving. 

De Honda Jazz is een 5-deurs hatchback. De Jazz is sinds 2002 verkrijgbaar in Nederland en heeft inmiddels een aantal updates gekregen. De nieuwe Honda Jazz heeft een stoere buitenkant. De auto is stijlvol, elegant en heeft ondanks de grote interieurruimte een dynamische uitstraling

De Honda Jazz heeft ongelooflijk veel been- en hoofdruimte. Onder de motorkap zit een hybride aandrijving met twee motoren. Honda Jazz Private Lease is de voordeligste Honda Private Lease auto.

CR-V

De Honda CRV is Honda’s eerste SUV. De auto heeft prachtig gestroomlijnde lijnen die een vertrouwde indruk geven. De Honda CRV biedt vier uitrustingen aan: LX, EX, EX-L en Touring. Basismodel is de LX, die heel wat standaardmateriaal aanbiedt.

Het basismodel (LX) heeft een 2.4 Earth Dreams I4 motor van 184 pk en 137 kW. Topmodellen zijn uitgerust met een 1.5 I4 turbo met 190 pk en 140 kW.Het ontwerp is van Hiroyuki Kawase. Via Honda CR-V Private Lease is het mogelijk om voordelig in een luxueuze SUV te rijden. 

HR-V

De HR-V wordt gebouwd door het Japanse Honda sinds 1999. Er bestaan twee generaties: 1999-2006 en vanaf 2014.

De HR-V is geïntroduceerd als cross-over tussen een SUV en een hatchback. De Honda HR-V (Hybrid Recreational Vehicle) was in 1999 één van de eerste auto’s die je kon vangen onder de verzamelnaam crossover.

De nieuwe HR-V is in Europa altijd een hybride. De 4,34 meter lange cross-over heeft een 131 pk en 253 Nm sterke aandrijflijn.

De nieuwe HR-V komt in januari 2022 op de Nederlandse markt. Dat is dan ook het moment dat er nieuwe  Honda HR-V private lease aanbiedingen verwacht worden.