Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

Blackbox biedt de oplossing als GPS tracker auto

De auto. We hebben er bijna allemaal een of we willen er een. En heb je een auto, dan wil je misschien wel een grotere, nieuwere of duurdere. Maar diefstal ligt altijd op de loer. Door een blackbox in uw auto in te bouwen, bent u in ieder geval zeker van de locatie van uw waardevolle voertuig. En dat is wel zo prettig als de wagen niet meer staat waar u hem heeft geparkeerd.

GPS tracking

De techniek om een auto, bedrijfswagen of busje terug te vinden is niet heel nieuw. GPS tracking wordt al jaren toegepast. Aan de hand van een complex netwerk aan satellieten die hoog boven onze aardbol draaien, kan tot op de meter precies worden bepaald waar iets is. Door zo’n GPS tracker vervolgens te voorzien van een simkaart, wordt het ineens mogelijk om de locaties ook live door te sturen.

GPS tracker auto

In veel auto’s is zo’n GPS tracker verplicht. Dit gaat vaak om voertuigen van meer dan 70.000 euro. Maar het dievengilde vindt de minder dure auto’s vaak veel interessanter. Een mooie Volkswagen Polo of Golf? Een Seat Leon? Een BMW 1-serie? Dat is populair, maar niet altijd voorzien van een GPS autotracker. En dat is nou juist waar we de GPS tracker auto voor zouden adviseren.

 

Blackbox

En een blackbox, zoals het ook vaak wordt genoemd, zorgt ervoor dat er eigenlijk helemaal niet zoveel ‘black’ meer is. Je weet namelijk precies waar je auto is, is geweest en naartoe gaat. Ook krijg je meldingen bij bijvoorbeeld sabotage of diefstal van uw waardevolle voertuig. En vergeet ook de veiligheidszone niet, die het mogelijk maakt om een notificatie te ontvangen zodra de blackbox buiten een ingesteld gebied komt. Daarmee bent u altijd op de hoogte en zult u niets meer missen.

 

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/