Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Een website voor je bedrijf, en nu?

Je hebt een eigen bedrijf en nu hebben veel mensen tegen je gezegd dat het belangrijk is om een website te hebben. Je hebt deze website dan ook laten bouwen en het adres mooi op je visite kaartje en ander reclame materiaal laten drukken. De bezoekers op de website komen echter niet binnen en je vraagt je af of het bouwen van een website wel een goede investering is geweest.

Dit is een veel voorkomend probleem bij bedrijven. We gaan je uitleggen waarom je op dit moment niets aan die website hebt en hoe je hier wel baat bij kunt gaan hebben.

Je website is niet vindbaar

Op het internet bestaan miljoenen (misschien wel triljoenen) websites. Google of andere zoekmachines kunnen moeilijk jouw website vinden tussen al deze websites. Om je website vindbaar te maken moet deze geoptimaliseerd worden voor deze zoekmachines. Dit heet SEO en kun je laten uitvoeren door online marketing Utrecht.

SEO

Online marketing Utrecht gaat er vervolgens voor zorgen dat jouw website op verschillende termen gevonden wordt binnen google. Als je bijvoorbeeld een hovenier bent en je bent werkzaam in de omgeving Hoorn, dan zal online marketing Utrecht zorgen dat als iemand “hovenier hoorn” of “hovenier Noord-Holland” intypt in een zoekmachine, jou bedrijf op de eerste pagina wordt getoond.

SEA

Je kunt er ook voor kiezen om door advertenties bovenaan in google te verschijnen. Dit zorgt ervoor dat je gelijk bezoekers zal krijgen op de website echter betaal je per bezoeker en is dit maar tijdelijk. Door te investeren in SEO kun jij jouw website voor een lange periode vindbaar maken.

Social media

Een andere manier om bezoekers op je website te krijgen is doormiddel van social media. Door veel volgers of vrienden op je social media pagina te hebben en veel te delen op deze platformen kun je kliks krijgen op de website, maar je kunt ook al via social media veel klanten genereren.

https://digitalmovers.nl/online-marketing-utrecht/