Pass 4 Sure
Image default
Zakelijk

Dymo labels bestellen

Binnen elke branche worden er wel labels gebruikt. Of het nu in de zorg is om medicijnpotjes te labelen, of in een kantoor om dozen te voorzien van een label; overal komen ze van pas. Labels zorgen ervoor dat de omgeving georganiseerd en netjes blijft. Alles heeft een vaste plek en mensen kunnen daardoor snel dingen vinden en ook weer terugleggen. Misschien rest bij jou de vraag waar je zulke labels nu eigenlijk kunt bestellen. Bij Zolemba kun je terecht voor Dymo labels bestellen.

 

Dymo labelwriter labels

Dymo LabelWriters zijn één van de bekendste en meest gebruikte varianten. Hiervoor heb je speciale Dymo LabelWriter labels nodig. Dit zijn blanco labels en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Standaard ontvang je ze in het wit, maar sommige formaten kun je ook in een kleur bestellen, mocht dit gewenst zijn. Het fijne aan blanco labels is dat je ze zelf kunt bedrukken met de gewenste tekst. Je kunt dit dus zelf snel doen, waardoor je niet hoeft te wachten tot je al-geprinte labels binnenkrijgt.

Er zijn verschillende soorten Dymo LabelWriters, dus kijk altijd goed naar of de labels compatibel zijn met de LabelWriter. Je kunt de labels onder andere gebruiken als adresetiket, kantooretiket, verzendetiket of magazijnlabel. Als je producten snel van elkaar wil kunnen onderscheiden, zou je labels in twee verschillende kleuren kunnen bestellen.