Pass 4 Sure
Image default
Zakelijk

Dit bedrijf levert uw ICT-oplossingen voor in de zorg

De zorg in Nederland is gebaat bij goed werkende ICT-oplossingen om de administratieve druk binnen de sector te verlagen. Alle gegevens die nodig zijn om goede zorg te leveren zijn tegenwoordig verwerkt in digitale patiëntendossiers. Deze ICT-oplossingen voor uw bedrijf in de zorg geeft u veilig en vertrouwd uit handen aan de Oaktree Group uit Zaandam met hun managed services. Zij zorgen voor de juiste digitale omgeving zodat u en uw personeel hun werk goed uit kunnen voeren.

Het voordeel van het gebruik van ICT-managed services

Als bedrijf in de zorg wilt u niet constant bezig zijn met het beheer van uw ICT-oplossingen. Dit geeft u daarom uit handen middels de managed services van de Oaktree Group. Dit bedrijf zorgt ervoor dat u zonder limiet gebruik maakt van de beste ICT-systemen. Wanneer u een contract afsluit voor de managed services van dit bedrijf hoeft u zich enkel nog maar te richten op uw zorgtaken. Ook onverwachte kosten voor ICT zijn hiermee verleden tijd, want u neemt voor een vast bedrag een totaalpakket af. Neemt u bij dit bedrijf de managed services af, dan ontvangt u een toekomstbestendige digitale infrastructuur die passend is bij de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast houden zij uiteraard rekening met de gebruiksvriendelijkheid zodat ook medewerkers die minder digitaal onderlegd zijn, goed met de systemen om kunnen gaan.

Schakel dit bedrijf in voor uw gehele digitale omgeving in de zorg

U wilt natuurlijk dat uw medewerkers zich volledig kunnen richten op hun patiënten en niet bezig hoeven te zijn met systemen die moeilijk of niet naar behoren werken. Door de inzet van de ICT-oplossingen voor de zorg van dit bedrijf, wordt dit gerealiseerd. Uw medewerkers werken efficiënt met de systemen die aangeboden worden. Daarnaast worden ook persoonsgegevens veiliger verwerkt in goed werkende ICT-systemen. De gebruiksvriendelijkheid van de systemen zorgt ervoor dat het niet meer nodig voelt om op onbeveiligde plekken aantekeningen te maken.