Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

De slimmere keuze, een aanbouw bouwen.

Je woont al jaren in hetzelfde huis. De perfecte omgeving en een vriendelijke buurt. Echter heb je toch het gevoel dat je het huis te klein begint te vinden, al helemaal met je toekomstbeeld in zicht. Het is toch eerder aan te raden om niet direct je huis te verkopen en op zoek te gaan naar een grotere nieuwbouw. Het is niet alleen moeilijk om nu een huis te vinden, maar de huizenprijzen hebben een explosieve toename gekregen. Waardoor veel te veel betaald per vierkante meter. Daarom indien mogelijk is het een slim idee om te denken aan een aanbouw. Hierdoor vergroot je je leefruimte zonder de gekke huizenprijzen per vierkante meter te betalen. Daarnaast is de verwachting dat de huizenprijzen alleen maar blijven stijgen, waardoor jouw huis niet alleen meer waarde krijgt, maar ook nog eens de aanbouw oppervlakte hierin wordt meegenomen bij taxatie van je huis.

Het sloopproces

Als alle aanvragen zijn geregeld bij de gemeente dan kan de sloop van het pand daadwerkelijk beginnen. U kunt kiezen om hiervoor een sloopbedrijf in te huren, wel moet u dan van tevoren goed met het sloopbedrijf afspreken en communiceren wat de bedoeling is en welke onderdelen gesloopt moeten worden en welke onderdelen cruciaal zijn voor het voortbestaan van het huis. Een sloopbedrijf heeft hier vaak zelf ook inzicht in, maar het is vaak handig als u dit toch van tevoren bespreekt. Als u zelf enige ervaring heeft met slopen en ook de kennis heeft over het plan en welke onderdelen weg gesloopt mogen worden. Dan kunt u ervoor kiezen op het sloopproces zelf aan te pakken. Voor u hiermee begint met u wel in bezit zijn van de juiste sloopmaterialen, veiligheidsmaterialen en eventueel een container huren.

Een container huren voor bouwafval

Het bouwen of renoveren van een huis levert natuurlijk ook veel bouwafval op. Denk hierbij aan kunststof, puin, verpakkingsmateriaal, metaal en hout. Het is van belang dat dit opgeruimd wordt zodat er ook overzicht kan worden behouden. Een container huren kan dan de ultieme oplossing zijn. Vaak heb je geen vergunning nodig om een container te huren, wel is het vaak handig dat op het moment van plaatsing iemand aanwezig is. Zodat de persoon in kwestie de container op de goede plek kan leveren. Vaak worden op werkdagen containers vrijwel binnen 24 uur geleverd op de aangewezen plek.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/