Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Demontabele opslagcontainers voor thuis

Demontabele container van Zelfbouwcontainer

De demontabele container van Zelfbouwcontainer is voorzien van tien jaar anti-roest garantie en beschikt over volledig gegalvaniseerde staal. Het feit dat de demontabele container volledig modulair is, zorgt dit ervoor dat het na een bepaalde tijd of periode weer afgebouwd kan worden om het ergens anders te plaatsen. De demontabele container van Zelfbouwcontainer beschikt over twee soorten containers. De standaard varianten en de Premium varianten. Naast de Premium varianten kunnen we bij de standaard demontabele containers 1 jaar anti-roest garantie aanbieden. Een demontabele container van de standaard variant lijkt veel op de Premium variant. De grootste verschillen tussen de standaard en premium varianten is de garantie, de opbouwmogelijkheden, de kwaliteit van de gegalvaniseerde staal en natuurlijk ook de prijs. Beide varianten van de demontabele container worden bij u op locatie geleverd in een bouwpakket.

Demontabele container opbouwen

Bij de Premium variant hoeft u geen gebruik te maken van schroeven of bouten. Deze premium demontabele containers kunnen namelijk door middel van een klik en schuif systeem worden opgebouwd. Dit betekent dus dat het ongeveer vijftien minuten duurt om een drie bij twee meter premium demontabele Zelfbouwcontainer op te bouwen. Bij de standaard variant van de demontabele containers wordt de container opgebouwd met schroeven en bouten. Vergeleken met de Premium demontabele containers duurt het bij de standaard varianten dus ietsjes langer om het op en af te bouwen. Wel zijn ze beide volledig modulair en gemakkelijk verplaatsbaar met een heftruck of kraan. Let wel op dat u van op de hoogte bent van alle gewicht onderdelen van de panelen. Zo kunt u eventuele ongelukken voorkomen. Omdat de standaard varianten ietsjes lastiger moet worden gemonteerd als dan de premium demontabele containers, hebben wij besloten alleen een opbouwmogelijkheid aan te bieden bij de premium varianten. Deze opbouwmogelijkheid is optioneel toe te voegen bij het bestellen van een demontabele container op de webshop.

Accessoires

Bij het bestellen van een demontabele opslagcontainer is het ook mogelijk om accessoires bij de container te bestellen. Let wel op dat de accessoires verschillen per soort demontabele container. De accessoires van de premium varianten kunnen bijvoorbeeld niet worden gebruikt voor de standaard demontabele containers. Wel zijn de meeste accessoires voor beide soorten containers hetzelfde. Een voorbeeld hierbij zijn de één, twee en drie meter stellingen.

Levering

Naast het feit dat we de demontabele container bij u op locatie kunnen opbouwen, kunnen we het ook bij u op locatie leveren. De kosten hiervan staan op de webshop. Het is uiteraard gratis om uw demontabele container bij ons op locatie in Bergschenhoek of Roosendaal op te halen, mits het op dat moment op voorraad is.

Showroom

Er zijn ook veel geïnteresseerden die eerst een demontabele container willen zien en ervaren voordat ze er één gaan bestellen. Dat is zeer logisch natuurlijk. Hiervoor hebben wij een grote showroom gebouwd op locatie in Bergschenhoek. Deze showroom beschikt over onze voorraad van de demontabele containers, de premium en standaard varianten, de verschillende soorten RAL Classic kleuren die we bij de container kunnen aanbieden en natuurlijk ook de verhoogde modellen. Naast deze varianten hebben we ook een tuincontainer en een vier bij 2 meter barcontainer die u kunt bekijken. Geïnteresseerd? Bezoek nu onze webshop voor meer informatie!