Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Philips Hue Bridge

Wat is een Philips Hue Bridge? 

Een Philips Hue Bridge is een apparaat waarmee je je Philips Hue lampen kunt verbinden met je Wi-Fi-thuisnetwerk. Met een bridge kun je je lampen van overal ter wereld bedienen met een smartphone of tablet. Je kunt de bridge ook gebruiken om je Philips Hue lampen te verbinden met andere smart home apparaten, zoals Amazon Echo of Google Home.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Philips Hue Bridge?

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een Philips Hue Bridge waaronder:

1. Je kunt je Philips Hue lampen van overal ter wereld bedienen met een smartphone of tablet

2. Je kunt je Philips Hue lampen verbinden met andere smart home apparaten, zoals Amazon Echo of Google Home

3. Met de bridge kun je je Philips Hue systeem uitbreiden door tot 50 Philips Hue lampen toe te voegen

4. De bridge biedt software-updates voor je Philips Hue systeem

5. Je kunt de bridge gebruiken om aangepaste verlichtingsscènes en schema’s in te stellen

6. De bridge kan gebruikt worden om je energieverbruik te monitoren

 

Wat voegt de Philips Hue Bridge toe aan mijn slimme verlichting?

De Philips Hue Bridge kun je zien als het hart van je slimme Philips Hue verlichtingssysteem, die alle slimme functies van je slimme verlichting ontgrendelt. Als je een Bridge toevoegt aan je Philips Hue configuratie, kun je maar liefst 50 lampen en 12 accessoires in je hele huis bedienen, binnen en buiten. Met een Philips Hue Bridge krijg je toegang tot timers, routines, bediening buitenshuis en nog zo veel meer.

 

Hoe moet je de Philips Hue Bridge installeren?

De installatie van de Philips hue bridge is zeer eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. Na het uitpakken van de bridge verbind je hem met een UTP kabel met de router (internet). Hierna steek je de stroomstekker in het stopcontact en volg je de installatie instructies op de hue app op je smartphone. Het installeren van de bridge is zo eenvoudig dat er in de meeste gevallen geen monteur aan pas hoeft te komen.

 

Werkt de Hue Bridge als er geen internet is?

Ook wanneer er even geen internet is, kun je jouw lampen en apparaten blijven bedienen. Je moet echter wel thuis zijn, want bediening buitenshuis is dan niet mogelijk.

De Philips Hue Bridge is een geweldig apparaat voor wie zijn Philips Hue lampen van overal ter wereld wil bedienen. Met de brug kun je ook je Philips Hue lampen verbinden met andere smart home apparaten, zoals Amazon Echo of Google Home. De installatie van de bridge is heel eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. Ook als er geen internet is, kun je je lampen en apparaten met de bridge bedienen.

 

https://bespaarbazaar.nl/product-categorie/verlichting/philips-hue/philips-hue-bridge