Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Zo zorg je ervoor dat je bedrijf echt opvalt

Een bedrijf laten opvallen is tegenwoordig steeds moeilijker. Er zijn veel bedrijven en online kan iedereen zijn diensten en producten aanbieden. Het is dan ook lastig om je te onderscheiden. Toch zijn er een paar dingen waarmee je direct al concurrenten achter je kunt laten. Weet je hoe je dat doet? Check het hier…

Consistent zijn

Heel veel mensen doen maar wat. En, dat is niet altijd erg, alleen hier kun jij wel je voordeel mee doen. Het is namelijk zo dat de algoritmes van het internet gek zijn op consistentie. Dus als je altijd een paar keer per week of dagelijks blogt of een social media post uitzet, dan word je daarvoor beloont. Het is wel zo dat je ook wordt afgestraft als je het weer in laat zakken. Het advies is dan ook: wees consistent. Zorg desnoods voor wat standaardpost voor er tijdelijk te veel drukte is in het bedrijf.

Wees authentiek

Lekker authentiek zijn, het lijkt een modewoord soms. Alleen dat is het niet, als je het daadwerkelijk doorvoert. Het onderscheidt zit uiteindelijk altijd hierin. Iedereen kan een eigen bedrijf beginnen, alleen jij hebt jouw unieke kenmerken en als je die doorvoert in je bedrijf, dan heb je 100% zeker goud. Dan val je zeker op. Doe daarom vooral ook niet alles zoals een ander, want dat is er al. Kijk naar wat niet bij jou past en naar wat wel bij je past. Geef je eigen draai aan jouw bedrijf.

Online e tickets verkopen evenement

Het is ook slim om niet alle kaarten op offline zichtbaarheid te zetten. Wel kun je online dingen weer gebruiken voor meer offline zichtbaarheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan online e tickets verkopen voor een evenement. Met online e tickets verkopen voor een evenement kun je direct ook zien of er al een bepaalde animo is. Een combinatie met gesponsorde berichten kan voor online e tickets verkopen voor een evenement goed werken.