Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Hoe kun je het beste beurs stands huren?

Wanneer je deel gaat nemen aan een beurs heb je als bedrijf natuurlijk wel een beurs stand nodig. Je kunt er dan voor kiezen om zelf een beurs stand te ontwerpen die je vaker gaat gebruiken. Ga je nog niet zo vaak naar een beurs of ga je naar verschillende beurzen waar je verschillende stands voor nodig hebt? Dan kun je het beste jouw beurs stands huren. Je hoeft je in dit geval geen zorgen te maken over het ontwerpen van de beurs stands. Het ontwerp wordt namelijk helemaal uit handen genomen door een specialist. Daarnaast hoe je ook niet na te denken over het vervoeren of het opbouwen van de stands, de stands worden namelijk op locatie afgeleverd en door de standbouwer opgebouwd. 

 

Honderden ontwerpen 

Als je jouw beurs stands gaat huren kun je terecht bij Isyfair.nl. Op deze website vind je honderden ontwerpen voor stands die al een keer gebouwd zijn. Van de stands zijn duidelijke afbeeldingen te zien, evenals de afmetingen van ieder ontwerp. Je kunt hierdoor eenvoudig een keuze maken voor het ontwerp van jouw beurs stands. Als je eenmaal een ontwerp gekozen hebt, kun je deze helemaal op maat laten maken. Je kunt hiervoor zelfgraphics aanleveren om tijdens de beurs te gebruiken.  

 

Een beurs stand die helemaal ingericht is 

Bij het huren van een beurs stand krijg je een stand geleverd die helemaal voor je ingericht wordt. De stand past precies bij jouw bedrijf en zal een professionele uitstraling hebben. Het meubilair, de verlichting en zelfs de vloerbedekking zijn al helemaal ingericht, waardoor je zelf eigenlijk vrijwel niets meer hoeft te doen. Je kunt zelfs een monitor of LED-wall neer laten zetten. In de stand kun je wel zelf nog wat reclamematerialen neerleggen, zoals bijvoorbeeld flyers of visitekaartjes die je aan de bezoekers mee kunt geven.