Pass 4 Sure
Image default
Vakantie

Gids voor het kiezen van een geschikte camper

Wil je deze vakantie een camper huren? Voor velen is dit de enige manier om te gaan kamperen. Heb je nog geen camper maar wil je er wel een aanschaffen? Dan is het huren van een camper wellicht de beste optie. Huren biedt twee belangrijke voordelen. Je ontdekt snel of een camper iets voor jou is, en het is beduidend goedkoper dan kopen. In dit artikel bespreken we een aantal campers van Top camperverhuur.

Hoeveel kost het om een ​​caravan te huren?

Topcamperverhuur levert verschillende soorten voertuigen voor 2 tot 5 personen. Deze voertuigen variëren van zuinige tot luxe voertuigen. Hier is een korte recensie.

Easy Rider serie

De Easy rider serie is geschikt voor 2 tot 4 personen. Voor slechts een huurprijs van ongeveer € 115,- reis je waar je maar wilt. Deze stijl heeft een complete badkamer en genoeg opberg- en doucheruimte. Hoe belangrijk is het om goed te kunnen slapen op vakantie? Het bed kan worden opgedeeld in twee lengtebedden of een benijdenswaardig breed bed (180 MM breed). Je reis wordt aanzienlijk comfortabeler dankzij Fiat’s nieuwe 9-traps ZF automatische transmissie. Je kunt de fiets ook achter in de camper plaatsen met een maximale belasting van 48 kg voor 2 fietsen. Alle kampeerders zijn door Topcamperverhuur voorzien van de noodzakelijke kampeeruitrusting, waaronder kabel, toiletpapier, gasflessen, stoelen en tafels.

Family Home serie

Voor een groter gezin is de Family Series camper fantastisch. Het kost maar rond de €145. Een dubbele dinette geeft iedereen een zitplaats. Deze camper maakt ook gebruik van automatische transmissie voor soepeler reizen. Het lange bed heeft zachte matrassen, veel licht en opbergruimte. Het elektrische hefbed is ideaal voor twee kinderen. Dit bed heeft een trap waarmee je in het bed kunt komen. Daarnaast is dit bed ook voorzien van een veiligheidsnet. De grote zithoeken, een koelkast met vriesvak en veel (sfeer)licht maken overnachten in deze camper aangenaam. De kofferbak heeft twee zijden die toegankelijk zijn en heeft veel bergruimte.

Weinsberg Pepper serie

Deze camper is gloednieuw en is 6,75 meter lang en 2,10 meter breed. De Weinsberg Pepper-serie kost slechts € 135. Dit is de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar een luxe camper. Deze camper is voorzien met een tv met schotelantenne en een stand-up airconditioner . Wat een verademing om een ​​grote koelkast te hebben die je kunt vullen voor je lange reis. Neem voldoende water mee om te douchen in de ruime doucheruimte. Deze camper heeft ook super radio met navigatie en een heads-up display aan boord. Ja, de achteruitrijcamera is ook ongelooflijk handig. Dit type maakt ook gebruik van een automatische transmissie, waardoor je gemakkelijk elke berg kunt beklimmen en een rondreis door Zuid-Europa kunt maken.