Pass 4 Sure
Image default
Gezondheid

Hoe mijn haar veranderde na een keratine behandeling

Sinds ik een klein meisje was, stond ik altijd bekend om mijn krullend haar. Iedereen complimenteerde me met hoe “schattig” mijn krullen waren, en hoewel ik de complimenten op prijs stelde, wenste ik altijd dat mijn haar steil was. Dus toen ik 18 werd, besloot ik eindelijk een keratine behandeling te ondergaan – en laat me je vertellen, het was levens veranderend. Niet alleen werd mijn haar minder pluizig en beter handelbaar, maar mensen begonnen me ook serieus te nemen. Ik werd niet langer gezien als het “schattige” meisje met krullend haar – mensen zagen me nu als een zelfverzekerde jonge vrouw die wist wat ze wilde. Lees snel verder over mijn ervaringen.

Wat is een keratinebehandeling en wat zijn de voordelen?

Een keratinebehandeling is een haarbehandeling waarbij keratine wordt gebruikt om het haar glad en sterk te maken. Keratine is een eiwit dat van nature voorkomt in het haar, en het helpt om het haar te beschermen tegen schade en het er gezond uit te laten zien. Een keratinebehandeling kan op alle soorten haar worden toegepast, maar is vooral gunstig voor mensen met pluizig of beschadigd haar. De behandeling werkt door de schubbenlaag van het haar te verzegelen, wat helpt voorkomen dat vocht de haarschacht binnendringt en schade veroorzaakt. Daarnaast helpt de behandeling om het haar glad te maken en pluizig haar te temmen. Keratine behandelingen laten het haar er glanzend, glad en gezond uitzien.

Hoe mijn haar veranderde na de behandeling – het was zachter, glanzender en minder pluizig

Ik had nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn over een haarbehandeling, maar dat ben ik wel! Ik merkte een groot verschil in mijn haar na de behandeling. Het was zachter, glanzender en minder pluizig. Mijn haar rook ook heerlijk en voelde heel schoon aan. Al met al was ik erg blij met het resultaat. Door de behandeling zag en voelde mijn haar er gezonder uit en het gaf me de boost aan zelfvertrouwen die ik nodig had. 

De kosten van de behandeling en hoe lang het duurde

Ik besloot een keratine behandeling te nemen omdat mijn haar pluizig en weerbarstig was. Ik had geen idee hoeveel het zou kosten of hoe lang het zou duren. De behandeling duurde ongeveer twee uur en kostte me ongeveer 200 euro. Het was een beetje een uitspatting, maar het was het waard! Mijn haar is nu sluik en glad, en het kost de helft van de tijd om het ’s morgens te stylen. Ik ben zo blij dat ik de behandeling heb laten doen!

Zou ik anderen een keratine behandeling aanraden – absoluut! Het maakte zo’n groot verschil in het uiterlijk van mijn haar

Ik raad absoluut een keratine behandeling aan anderen aan! Het maakte zo’n verschil in het uiterlijk van mijn haar. Mijn haar was veel gladder en glanzender na de behandeling, en dat bleef weken zo. Ik hoefde me geen zorgen te maken over pluizig of opvliegend haar, zelfs niet bij vochtig weer. De behandeling was zeker het geld waard, en ik ga zeker terug voor een vervolg behandeling.

https://www.keratinebehandelingshop.nl/