Pass 4 Sure
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar bedrukte pizzadozen?

Bedrukte pizzadozen zijn een geweldige manier om je merk te promoten en meer bekendheid te krijgen bij de consument. Pizzadozen op maat hebben veel voordelen. Je kunt een aantal extra artikelen in je verpakking verwerken. Naast een bestelformulier kun je een logo, naam, adres, telefoonnummer, URL en social media links bedrukken. Je kunt daarnaast details over je ingrediënten laten zien. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Waarom zo je pizzadozen laten bedrukken? Lees hier!

Een kosteneffectieve productiemethode

Je hebt sowieso pizzadozen nodig om je pizza’s te bezorgen, dus waarom zou je deze niet laten bedrukken? Dozen bedrukken is voordelig omdat ze redelijk geprijsd zijn. Met de huidige digitale printtechnologie kun je eenvoudig op maat gemaakte pizzadozen in kleine bedrukken. Wat je wensen ook zijn, Verpakkingenxl kan hier aan voldoen. Met deze pizzadoos heb je een onderscheidend product in huis dat zeker opvalt! Je kunt deze pizzadozen zelfs vervoeren in een bedrukte tas. De keuze is aan jou!

Details opnemen in het ontwerp

Het ontwerp van een pizzadoos op maat moet uiterst gedetailleerd zijn. In de print moeten verschillende kleuren worden gebruikt. Je kunt een eenvoudig maar catchy ontwerp kiezen. Een andere optie is om iets af te drukken van een sjabloon. Op deze manier krijg je zeker een ontwerp dat voldoet aan je wensen.

Uiterst geschikt voor bezorging

De beste manier om heerlijke maaltijden te bezorgen is met op maat gemaakte dozen. Ze hebben gaten aan de bovenkant om stoom te laten ontsnappen, zodat de doos niet nat wordt tijdens het transport. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gestapeld dankzij een opvouwbaar deksel. Deze kartonnen dozen zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Merkbekendheid neemt toe

Mensen bestellen graag eten en de meeste houden van pizza. Een bedrukte pizzadoos kan voorkomen dat je pizza beschadigd raakt, terwijl deze verpakking ook nog eens reclame maakt voor je bedrijf. Verpakkingenxl zullen pizzadozen voor je personaliseren en deze voorzien van je merk. Met hun brede assortiment verpakkingen op maat krijgt je bedrijf een stevige, hoogwaardige doos. Waar wacht je nog op? Het is de ideale kans om je pizza te bezorgen en om ondertussen reclame te maken voor je bedrijf.

Zakelijk en zelfbranding

Als je pizza verkoopt, zijn pizzadozen een geweldige manier om je pizzeria te promoten. Uw product zal goed worden ontvangen door uw klanten, die u zullen bedanken voor het maken ervan. Dozen met uw logo erop vallen op in uw winkel, en klanten vinden ze leuk.