Pass 4 Sure
Image default
Eten en drinken

Ervaar het verschil van klasse

Bij de goede slagerij in Almelo kunt u terecht voor het meest lekkere vlees. Met vlees uit de supermarkt is in principe niet echt iets mis, maar als u eenmaal het vlees uit onze slagerij heeft geproefd dan snapt u duidelijk het verschil. Bij ons is het erg belangrijk dat de dieren een goed leven hebben gehad en dus niet zo snel mogelijk zo groot mogelijk zijn gemaakt. De dieren krijgen bij ons genoeg bewegingsruimte en goed voer. Uiteindelijk worden de dieren geslacht. Hierbij wordt er rekening gehouden met het stress level van de dieren. Vaak worden ze dus niet verplaatst.

Wat is het verschil?

Doordat de dieren een veel beter leven hebben gehad voor hun dood, is dit terug te vinden in de smaak en structuur van het vlees. Het is veel malser bijvoorbeeld. Het schijnt ook zo te zijn dat je letterlijk de stress van de dieren tot je neemt als je zulk vlees consumeert. Dit willen wij zo veel mogelijk voorkomen! Wij bieden allerlei soorten vlees. Van kip, tot rund en van varken tot het. Ook hebben wij speciaal vlees voor op de barbecue. Als u niet zo goed weet wat u wilt of nodig heeft, kunt u gerust om advies vragen.

Erg deskundig

De medewerkers in de slagerij in Almelo weten namelijk alles te vertellen over het vlees. Wat voor soort vlees het is, waar het vandaan komt en hoeveel u nodig heeft voor een lekkere maaltijd. Over het algemeen ligt de prijs bij de slagerij in Almelo wat hoger dan in een supermarkt, maar dit vlees is zijn geld meer dan waard. Je betaalt iets extra voor de ervaring en voor het goede leven van de dieren. Als de dieren langer in leven worden gehouden kost dat uiteindelijk namelijk ook meer voor de boer. Denk bijvoorbeeld aan het voer of ruimte overhouden in de wei.