Pass 4 Sure
Image default
Eten en drinken

Ontmoet horecanoten, groothandel in noten, pitten en zaden

Graag laten we je kennismaken, en ja wel met ons! Wij zijn de ondernemers achter horecanoten. Onze online webshop is dé oplossing voor de horeca in Nederland. In onze webshop heb je het beste overzicht en praktisch en snel jouw grootvoordeelverpakkingen in zak en dozen besteld. Zo zit je in 2022 nooit meer zonder. En wanneer je voorraad noten opraakt, bestel je snel en efficiënt een extra lading. Dat is waar we goed in zijn. De beste kwaliteit noten leveren tegen de beste prijzen. Zo ontdek je bijvoorbeeld de allerlekkerste hazelnoot. Ontdek de beste voordelen van de rijke smaken van onze hazelnoten.

Wat je kunt doen met pistache

Voor vele zijn de pistache noten een heerlijke versnapering voor tussendoor. De pistache noten zitten verscholen in een heerlijke schil die gepeld kan worden. Naast een prima bezigheid zitten er gewoon ook onwijs lekkere en voedzame nootjes in de schillen. Zoals vele noten wordt ook de pistache noot bewerkt door gerechten en recepten. Velen kennen het lekker pistache ijs of de pistache crumble wel. Doordat de pistache noot een licht groene kleur heeft nemen de diverse recepten, sauzen, gelei ’s of pasta’s ook een licht groene kleur. Dit wordt nog wel een verward met de scherpe wassabi maar niets is minder waar. De heerlijke noten smaak van pistache is uit duizenden te herkennen.

Bruine noten met rijke smaken

Ook de paranoten en de amandel zijn noten die zowel als versnapering als bewerking mee kunnen in diverse recepten. Gebruik de noten door een notenmix of voor diverse baksels in de bakkerij. Wanneer de bodem van de taart niet uit tarwedeeg mag bestaan is amandeldeeg een perfecte oplossing. Garneer de taart met losse amandelen en geniet van de heerlijke noten smaak! Voor meer inspiratie verwijzen we je door naar onze webshop. Hier hebben we onze food blogs voor meer informatie, uitleg en weetjes. Daarnaast kun je met gemak jouw heerlijke noten in grote voordeelverpakkingen aanschaffen.

https://www.horecanoten.nl/