Pass 4 Sure
Image default
Vakantie

Hoogwaardige adembenemende wijngaarden en wijnhuizen om te bezoeken in Toscane

Of je nu Toscane verkent voor zijn charmante landschap, of voor wat avontuur, een bezoek aan de wijngaarden en de wijnhuizen zal altijd leuk zijn. En om dit op een prettige manier te doen, kan je gebruik maken van de autoverhuurdiensten om al deze locaties gemakkelijk te bezoeken. Een ding dat je best kan doen is de autoverhuurdiensten vergelijken om de goedkoopste tarieven te vinden.

De beste wijnhuizen om te bezoeken in Toscane:

Hieronder vind je enkele wijngaarden en wijnhuizen die je niet mag missen als je in Toscane bent.

Antinori

Antinori is een familiebedrijf en een wijngaard die al sinds 1385 in werking is, dus het wordt beschouwd als een historische plek. Echter, ze hebben zichzelf gemoderniseerd en maakte een cutting-edge wijnhuis in 2013 om ervoor te zorgen dat ze de beste wijn kunnen blijven produceren. Eén van de beste dingen van deze locatie is dat je het dakrestaurant kan bezoeken. Zorg dat je een huurauto hebt, want dit is een uitgestrekt domein om te bezoeken, meer info nodig? Deze site heeft meer tips over autoverhuur in Toscane: https://www.autoitaly.nl/nl-regio-toscane/.

Avignonesi

Dit is één van de meest bekende plaatsen voor wijnproductie vanwege de extreem goede kwaliteit van de wijn. Dit komt omdat hun wijn wordt gemaakt met uitsluitend Sangiovese druiven. Het gebouw en de stijl van de wijngaard is ook geweldig vanwege de unieke manier waarop de gebouwen en de wijngaarden zijn ingericht. Als je het productieproces en de belangrijkste stappen in het proces wilt leren kennen, kan je dit hier gemakkelijk van hen leren.

Badia a Coltibuono

Hier wordt al sinds de 11e eeuw wijn geproduceerd en het interessante is dat de traditionele manier van wijn maken nog steeds wordt gevolgd. De wijn wordt geproduceerd in grote eikenhouten vaten die de smaak en het aroma van de wijn tijdens de gisting versterken. Tijdens de wijnproeverij kan je ook genieten van de Toscaanse keuken in het lokale restaurant, waar vers bereide maaltijden worden geserveerd voor de klanten.

Barone Ricasoli

Deze plaats ziet er bijna uit als een kasteel. Er zijn wijngaarden buiten de muren en binnen de muren is er een prachtig gebouw. Deze plaats is bekend voor de productie van wijn sinds 1141 en het omvat bijna 240 hectare grond met alleen maar wijngaarden. Dus, als je op zoek bent naar een aantal historische wijn recepten en deze wil testen, zorg er dan voor dat je deze plek bezoekt. Vergeet ook geen auto te huren bij een autoverhuurdienst, zodat je geen ongemak hebt tijdens je bezoek op dit groots domein. Je kan goedkope auto’s huren in Italië en de opties zijn enorm. Maar pas op voor het rijden in grote steden, omdat het verkeer intens kan zijn.

Capezzana

Dit is de laatste plaats die we hier gaan bespreken, en het is verrassend genoeg één van de oudste plaatsen die bekend staat om de productie van wijn. Het produceert al wijn sinds 840 na Christus. Voor de productie van wijn worden hier verschillende soorten druiven gebruikt, en het restaurant en de wijnbar zijn open van maart tot december, zodat iedereen het kan bezoeken.

Conclusie

Het vergelijken van autoverhuurdiensten betekent dat je de beste optie zal vinden op basis van je budget en behoeften. Dus, wanneer je Toscane bezoekt, kan je deze wijngaarden en wijnhuizen ontdekken en de beste manier om dit te ervaren is door een auto te huren. Vergelijk de prijzen voor het huren van een auto en boek online voordat je vertrekt, om de beste deal te vinden.

https://www.autoitaly.nl