Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Meer gebruik van je tuin maken begint hier!

Je hebt net een nieuwe woning gekocht of je bent gewoon toe aan wat vernieuwing. Het is altijd een goede investering om een overkapping op maat of een veranda toe te voegen aan je woning. Het brengt niet alleen de waarde van je woning voor eventuele verkoop omhoog, het zorgt er ook voor dat je fijner van je tuin kunt genieten.

Overkapping op maat Limburg

Door een overkapping op maat in Limburg te nemen kan je een unieke overkapping aan je woning laten toevoegen. Dit zorgt ervoor dat je hier met een lounge set of tuintafel nog heerlijk kunt genieten, ook tijdens slecht weer.

Een overkapping op maat in Limburg is naderhand nog gemakkelijk om te toveren tot dichte serre of aanbouw. Die keuze kan je nog altijd maken.

Terras

Als je nog geen terras hebt is een terras al een hele fijne toevoeging. Je kunt dit direct aan de uitgang van de woning naar de tuin maken. Op deze manier kan je een geheel maken van je woning naar je tuin en met grote ramen of deuren kan veel licht binnen krijgen en van de tuin genieten, direct aan de woning.

Veranda

Een veranda is eigenlijk een soort afdak dat op balken steunt. Vaak is een overkapping een stuk groter en een veranda is een kleiner alternatief. Een veranda heeft vaak een houten verhoogde vloer die gelijk loopt aan de vloer van de woning. Dit zorgt ook voor een mooi open geheel. Het voordeel van een veranda ten opzichte van een terras is dat je hier ook in de regen kunt genieten van het buiten leven.

Serre

Een serre is een geheel geïsoleerde aanbouw aan je woning. Dit gaat dus wel een stapje verder dan een aanbouw op maat en het is ook de duurste optie. Het fijne aan een serre is dat je een hele lichte ruimte in je huis hebt. Het nadeel is dat het erg warm kan worden in de zomer.

https://handelsondernemingkirkels.nl/overkapping-op-maat-limburg/