Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Een Volkswagen t1 huren: gegarandeerd een bijzondere dag

Ben jij ook zo’n liefhebber van oude auto’s? Dan moet je zeker eens een Volkswagen T1 huren voor een onvergetelijk dagje uit. Een dag of zelfs een heel weekend of langer heerlijk relaxed toeren in deze oldtimer geeft je het ultieme vakantiegevoel in eigen land.

De T1: een bijzonder model

Onder de busjes van Volkswagen is de T1 de ultieme wagen voor de liefhebber. Oorspronkelijk gebouwd in de jaren 60 is deze bus nog helemaal in de stijl uit die tijd. Kenmerkend voor de T1 is de spijl die de voorruit in twee delen splitst. Verder is hij te herkennen aan de karakteristieke v-vorm op de voorkant. Stap je in deze bus, dan waan je je meteen in de jaren 60. Deze bus is dan ook vooral geschikt om toertochten te maken over toeristische binnenwegen. Heerlijk rustig aan, haasten kan op een andere dag wel weer.

Een Volkswagen T1 bus huur je voor elke gelegenheid

Een Volkswagen T1 huren kan voor een dag of voor meerdere dagen. Je kunt er een zelfgekozen route mee rijden of een route van de verhuurder kiezen. Je zult zeker veel bekijks hebben en vaak op de foto gezet worden. Je grootste glimlach verschijnt vanzelf op je gezicht! Nog mooier is het om de bus te gebruiken voor je bruiloft. Om het feest helemaal compleet te maken, huur je er dan een chauffeur bij. Zo laat je je helemaal in stijl naar je trouwlocatie rijden.

Een T1 voor een dag cadeau geven

Een fantastische dag in een VW T1 bus gun je een ander toch ook? Geef daarom eens een trip met deze oldtimer cadeau. Dat kan in de vorm van een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij er gebruik van maakt. En als het meezit mag je zelf nog mee ook!