Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Zorg goed voor je voeten en voor het milieu

Om fit de dag door te komen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Gezond eten, voldoende bewegen, veel water drinken en lief zijn voor je lichaam. Om dit laatste te doen kun je je voeten een paar schoenen gunnen die lekker zitten. Zo krijg je geen pijnlijke voeten en kom je de dag soepel door. Met een paar sneakers van VEJA gaat dit zeker lukken. En je doet er het milieu ook nog een plezier mee, want het merk is super duurzaam. We vertellen je er alles over!

Duurzame sneakers van VEJA

VEJA is een Frans sneakermerk dat duurzame schoenen maakt. Voor hun leren sneakers maken ze enkel gebruik van plantaardig gelooid leer, biologisch katoen en natuurrubber. Allemaal afkomstig uit het Amazonegebied, waar op een eerlijke manier wordt gewerkt. Wil je helemaal op de duurzame tour gaan, dan heeft het merk ook volledig vegan sneakers. Hier komt geen dierlijk materiaal aan te pas. De VEJA heren sneakers en dames sneakers zijn comfortabel, modieus én goed voor het milieu. Wie zei er ook alweer dat duurzaam saai was?

Milieubewust leven

Duurzaamheid is een hot topic op dit moment. Steeds meer mensen besteden aandacht aan het milieu, op wat voor manier dan ook. De één gaat minder of geen vlees eten, de ander pakt wat sneller de fiets en weer iemand anders gaat kijken naar wat hij of zij draagt. De fashionindustrie is behoorlijk belastend voor het milieu, maar gelukkig wordt daar tegenwoordig steeds beter naar gekeken. De productieprocessen worden duurzamer en er worden steeds meer alternatieve materialen ontwikkeld voor dierlijke producten als leer, wol en zijde. Op het gebied van vegan leer is al veel onderzoek gedaan. Er zijn veel alternatieven, zoals appelleer, leer van paddenstoelen en een soort kunststof variant. Van deze laatste zijn de sneakers van VEJA ook gemaakt. VEJA sneakers dames worden daarnaast ook nog eens onder fijne werkomstandigheden gemaakt, waarbij werknemers een fatsoenlijk loon krijgen en niet worden uitgebuit. Ook dat gebeurt namelijk nog veel te vaak.

Goed voor je voeten zorgen

Een goed paar schoenen is onmisbaar. Pumps zijn prachtig, maar niet zo praktisch en comfortabel. Sneakers zijn dat wel. Een sneaker geeft steun en heeft een fijne platte zool. Zo kun je er uren op lopen zonder last van je voeten te krijgen. De sneakers van VEJA hebben een goed voetbed, zijn comfortabel en zien er ook nog eens heel erg leuk uit. Het kenmerkende uiterlijk met de grote V aan de zijkant is modern en sportief. Er is ruime keus in verschillende kleuren en modellen, zoals roze, blauw en groen. Combineer ze met je favoriete outfit: het is altijd goed!