Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Het kartonnage bedrijf helpt je ontwerpen

Het laten drukken van jouw wikkels of cosmeticaverpakkingen is nog niet zo gemakkelijk zelf gedaan. Een kartonnage bedrijf kan je erbij helpen om je verpakkingen te ontwerpen, te laten drukken en te verpakken. Alles bij eenzelfde bedrijf is natuurlijk ideaal! 

Duurzaam

Het kartonnage bedrijf drukt de verpakkingen op een duurzame manier, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan het milieu. Wanneer je een moeilijk concept hebt, kun je ook bij het kartonnage bedrijf terecht. Een uitdaging wordt door het kartonnage bedrijf zeker niet uit de weg gegaan en wordt met beide handen altijd aangegrepen. Zo kan het kartonnage bedrijf zichzelf ook verder ontwikkelen door de ideeën van de klanten. Het kartonnage bedrijf biedt hulp bij de techniek achter de verpakkingen maar helpt je ook met het ontwerp, de materiaalkeuze en de uiteindelijke manier van afwerking. Zo sta je er niet alleen voor en krijg je vakkundig advies bij het kartonnage bedrijf. Je kunt bij het kartonnage bedrijf zowel kleine als grote bestellingen plaatsen, de service is bij beide hetzelfde. 

Creativiteit

Als je zelf nog geen ontwerp hebt bedacht, kan het kartonnage bedrijf je voorzien van advies en creativiteit. Samen met jou wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een ontwerp voor jouw product. Uiteindelijk ligt de keuze uiteraard bij de klant, maar het kartonnage bedrijf helpt met het ontwerpen om het de klant gemakkelijker te maken. Ook denkt het kartonnage bedrijf mee met de functies van de verpakking. Het ligt aan het product hoe de verpakking moet worden ontworpen. Is het een zwaar product, dan moet er ander materiaal gekozen worden. Is het een product die eruit valt wanneer je de verpakking openmaakt? Dan moet je gaan voor een slimme oplossing. De ontwerpers van het kartonnage bedrijf zullen over elke stap nadenken en je helpen met het maken van het beste ontwerp en zorgen voor de beste uitwerking.