Pass 4 Sure
Image default
Mode en Kleding

Dit is belangrijk voor je kind(eren) deze winter!

Als het wat kouder aan het worden is buiten is het niet alleen voor jouzelf belangrijk dat je je dikke winterjas tevoorschijn haalt maar ook die van je kids natuurlijk!

Want het is natuurlijk niet leuk als jouw kleintje bij elke temperatuursverandering snotterend op de bank hangt. Maar hiervoor is ook wel een beetje zorg en aandacht vanaf jou kant nodig om dit te voorkomen.

Daarom is het belangrijk dat je zodra het wat kouder word buiten gelijk een warme jas uit de kast haalt of aanschaft voor jou kind om de herfst griep te voorkomen.

Welke soort winterjas is nou lekker warm voor jouw kind(eren)?

Dit is natuurlijk best een moeilijke vraag. Zeker bij jonge kinderen is het lastig om erachter te komen of de jas nu warm genoeg is omdat ze dit vaak toch niet duidelijk kenbaar maken.

Toch is er wel één soort merk die ik alle ouders kan aanraden. Namelijk de Airforce kinderjassen.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat deze jassen echt goed warm zijn.

Daarnaast hebben ze ook een goede water en wind afstotende stof en is zowel de rug als de mouwen voorzien van een elastiek om de koude wind buiten de lichaampjes te houden.

Ook hebben de kinderjassen van Airforce vaak een kraag van echt bont. Als je dus opzoek bent naar een meisjesjas met bontkraag of een jongensjas met bontkraag zit je bij dit merk goed!

Waarom is het goed inpakken van je kind zo belangrijk?

Zoals ik hierboven in het begin al heb geschreven is het niet leuk als je kind verkouden is, of nog erger, een longontsteking krijgt.

Natuurlijk kan je dit niet altijd tegen gaan. Je kinderen gaan ook naar school waar ze zo nu en dan gewoon een virus te pakken krijgen en een week plat liggen.

Wat je wel kunt doen is zorgen dan ze, zodra het buiten kouder word, goed beschermt de deur uit gaan zodat het in ieder geval niet aan jou heeft gelegen wanneer ze ziek op de bank liggen.

In de Chinese geneeskunde word geloofd dat verkoudheid vooral komt door onvoldoende bescherming tegen koude wind. Zeker als de weestand van jouw kind wat lager is kan een korte tijd met koude wind langs de nek of rug al voldoende zijn om verkoudheid te veroorzaken.

Nu zijn wij volwassene hier altijd wat makkelijker over. Bij “ons grote mensen” is het niet zo dat we gelijk niet meer kunnen functioneren natuurlijk.

Bij kinderen, en zeker de kleintjes, is dit toch wat anders. Zodra ze niet meer goed door hun neus kunnen ademen, moeten hoesten en de snotterbellen tevoorschijn komen gaat alles moeilijker.

Het spelen overdag word minder waardoor ze in de avond niet moe genoeg zijn en ook worden ze vaak wakker omdat hun wang weer aan het kussen vast zit.

Wat wil ik eigenlijk zeggen?

Ik kan het in één zin voor je samenvatten: Als het koud word, trek je kind(eren) alsjeblieft een dikke winterjas aan!

http://jassenmetbont.nl/