Pass 4 Sure
Image default
Mode en Kleding

Leren laarzen Sacha

Welke outfit je ook draagt en wat de gelegenheid ook is, leren laarzen kunnen niet ontbreken in jouw schoenenkast en zijn natuurlijk de specialiteit van Sacha. De leren laarzen zijn tijdloos en kun je jaren lang van genieten! Het meest populair model leren laarzen? Hoge zwarte leren laarzen worden al een tijdje bestempeld als favoriet. Deze boots geven je namelijk niet alleen een vrouwelijke, maar ook een edgy look. Zwarte leren laarzen eentonig? Zeker niet! Kies uit trendy enkellaarsjes, Chelsea Boots of Cowboy laarzen!

Lak leer en glad leer

Natuurlijk heb je verschillende soorten leer. Ook bij Sacha wordt er uitgebreid gebruik gemaakt van hoge kwalitatieve materialen. Glad leer staat bekend om het feit dat het ademt, soepel is en comfortabel zit. Je komt glad leer dan ook regelmatig tegen bij hoge laarzen, Chelsea boots, biker boots, maar ook andere soorten schoenen. Een materiaal dat ook steeds vaker wordt gebruikt is lak leer. Lak leer is een chique materiaal en zie je terug in enkellaarsjes met hak, biker boots en hoge laarzen met hak. Om scheurtjes of barstjes te voorkomen in jouw mooie lakschoenen is het belangrijk dat je ze goed verzorgd met de juiste onderhoudsproducten. Natuurlijk heeft Sacha de juiste producten om je favoriete schoenen te verzorgen.

Leren laarzen verzorgen

Om erachter te komen hoe je je favorieten leren laarzen schoonmaakt, is het belangrijk om te weten wat voor soort leer het is. Om de kleur en soepelheid van het leer te behouden is het van belang dat je ze regelmatig schoonmaakt. Dit doe je met een borstel met harde haren die speciaal is bedoelt voor schoenen. Deze borstels hebben vaak haren die zacht zijn waardoor het leer niet zal beschadigen. Maak gebruik van de Sacha color boost of shiny grease en breng deze aan met de borstel. Pas opmeer niet teveel product op de schoenen! Te veel product kan er voor zorgen dat het leer niet meer kan ademen.