Pass 4 Sure
Image default
Mode en Kleding

Titanium ringen steeds populairder

De titanium ringen zijn nu heel populair onder jong en oud wat we terug zien aan het aanbod dat tegenwoordig beschikbaar is. Een aantal jaar geleden waren er nog maar een paar winkels dat titanium ringen verkochten maar nu liggen ze in haast iedere winkel.

Wat maakt ze zo populair?

De titanium ringen zijn nu duidelijk populair maar hoe komt dat? Ze zien er heel uniek uit en er kunnen hele mooie ringen van gemaakt worden maar dit is zeker niet de enige reden. De prijs van de titanium ringen speelt ook rol dat veel lager ligt dan goud en toch is het vaak mooier. Wat ook fijn is aan de titanium ringen is het gewicht. Van alle andere soorten ringen voel je altijd het gewicht en blijft het niet comfortabel maar met titanium ringen is dit niet het geval.

Licht en sterk

De titanium ringen zijn heel licht en je voelt het haast niet op je vingen. Dit komt doordat titanium zelf heel licht is en ongelooflijk sterk. Dit is dan ook de reden dat de titanium ringen in de ruimtevaart worden gebruikt. De schepen in de ruimtevaart zijn door het gewicht en kracht vaak voor een grote deel uit titanium gemaakt.