Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Altijd een prijsopgave opvragen bij de slotenmaker

Als je buitengesloten bent en de slotenmaker in Den Haag belt moet je niet gelijk adres opgeven. De eerste stap is altijd de situatie uitleggen en een prijsopgave opvragen. Zo weet je wat het gaat kosten en dat je niet opgelicht gaat worden. Nadat je de situatie hebt uitgelegd en de slotenmaker geen prijsopgave wil geven is het tijd om de volgende slotenmaker in Den Haag te bellen.

Tarieven

Iedere slotenmaker in Den Haag weet wel ongeveer wat de kosten zijn voor het openmaken van de deur ongeacht het slot. Ze maken vaak een schatting van bijvoorbeeld tussen de 35 en 145 euro. Het kost 35 euro als het slot makkelijk opengaat met flipperen en 145 euro in het ergste geval als het slot geforceerd moet worden. Dit zijn ook normale bedragen alhoewel het per slotenmaker bedrijf verschilt. Waar je nooit akkoord mee moet gaan zijn bedragen boven de 200 euro en slotenmakers die geen bedragen noemen.

Offerte

Een slotenmaker Den Haag zal een vast wel eens nodig hebben en daarom is het handig om voor de zekerheid een aantal offertes aan te vragen. Op deze manier weet je namelijk gelijk welke slotenmaker in Den Haag je kunt bellen als je buitengesloten komt te zitten.