Pass 4 Sure
Image default
Mode en Kleding

Investeer in kwalitatieve kleding

Het is wel zo verstandig om te investeren in merkkleding die langere tijd mee gaat. Het kan heel verleidelijk zijn om de H&M in te lopen en voor een prikje leuke kleding te kopen. Het nadeel hiervan is dat de kleding slechts van korte duur mooi blijft. Daarnaast zijn winkels als H&M vaak gericht op trends die binnen no-time weer uit de mode zijn. Fast-fashion heet dat. Maar waar moet je op letten als je kwalitatieve kleding wilt kopen?

 

Doe de kwaliteitscheck

Kijk altijd goed naar de pasvorm van het kledingstuk, hangt het wel mooi aan de hanger? Of merk je al dat het dunne stof is die snel uitzakt? Daarnaast is het ook wel zo verstandig om te kijken of het wel past bij jouw lichaamstype. Wanneer het niet mooi flatteert zul je het waarschijnlijk ook niet snel dragen, zonde. Tot slot doe je er verstandig aan om de stof te controleren op naden, zomen en knoopsgaten. Let erop dat de naden écht recht lopen, vergeet daarbij vooral de naden aan de kraag niet. De zomen mogen absoluut niet krullen en de knoopsgaten moeten extra stevig zijn. Hoe steviger, hoe beter!

 

Prima donna bh goede investering

Nu je weet waar je op moet letten kun je beginnen met het aanvullen van je kledingkast met kwalitatieve kleding. Waar start je dan mee? Het ondergoed natuurlijk, de basis van je outfit. Een prima donna bh is daarvoor een perfecte aanvulling. De prima donna bh is een stuk prijziger dan andere varianten van bijvoorbeeld Hunkemöller, maar dat komt omdat je voor kwaliteit betaald!

 

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna