Pass 4 Sure
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bikini’s neemt een vrouw mee op vakantie

Hoeveel bikini’s neemt een vrouw mee op vakantie

 

Voor wie wel eens met zijn of haar vriend of vrouw op vakantie is geweest, zal zich vast hebben verbaast over het feit hoeveel bikini’s een vrouw meeneemt. Waar een man doorgaans vaak niet meer dan één en bij hoge uitzondering twee zwembroeken meeneemt, is dit bij een vrouw vaak niet het geval. Wist jij, dat een gemiddelde vrouw namelijk maar liefst 4 tot 5 bikini’s meeneemt, wanneer ze ongeveer 8 dagen op vakantie gaan. De voornaamste reden die hierin wordt genoemd, is dat ze natuurlijk niet twee dagen in dezelfde bikini kunnen rondlopen, terwijl ze dit in een bh ook wel doen. Toch is dit volledig anders wordt er gezegd. Toch zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarom een vrouw er meerdere meeneemt. Om je een idee te geven, hebben we de voornaamste redenen voor je op een rijtje gezet.

 

Verschillende kleuren

 

De belangrijkste reden die veel vrouwen geven naast het feit dat ze liever niet twee dagen op rij dezelfde bikini dragen, is dat de kleur van de bikini ook moet passen bij de rest van de outfit. Waar wij mannen vaak een eenvoudig shirt over ons hoofd trekken, de slippers aandoen en gaan, geldt dit voor de meeste vrouwen absoluut niet. Zo is het belangrijk dat de kleur van de bikini past bij de kleur van het strand jurk en bij voorkeur ook nog bij de slippers. Dit is daarom dus ook een reden waarom vrouwen vaak minimaal 3 bikini’s meenemen voor een vakantie van gemiddeld 8 dagen.

 

Bruine kleur

 

Een vrouw denkt letterlijk overal over na. Dat betekent dus ook, dat er voor het eind van de vakantie een andere kleur bikini in de koffer zit, dan wanneer je er net bent. De reden is natuurlijk de tint bruin van je huid. Je bent als het goed is en je ligt in de zon, een stuk bruiner dan toen je net aankwam. Vaak begint een vrouw met een wat donkere kleur bikini wat naarmate de vakantie vordert steeds lichter van kleur wordt. Naast verschillende soorten bikini’s zijn er natuurlijk ook tal van andere bh’s waar vrouwen er een stuk meer van hebben. Nu zal het doorgaans met medische bh’s iets anders zitten. 

 

Een compressie bh is bijvoorbeeld een bh die veelal wordt gedragen na een ingreep aan de borsten. Wel is het goed, dat wanneer je bent geholpen opnieuw je bh maat op te meten, aangezien de kans bestaat dat deze natuurlijk afwijk. Helemaal bij een vergroting of verkleining is dit zeker het geval. Vraag jij jezelf af hoe meet je je bh maat? Dan kun je dit eenvoudig zelf doen met een meetlint en een tabel op het internet of bij een lingeriezaak.