Pass 4 Sure
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom raken de wedstrijd tickets voor sportwedstrijden zo snel uitverkocht? Let op bij het kopen!

Sommige wedstrijden en teams zijn gewoon te populair dat hun tickets zeer snel opraken. Wanneer noch Ticketmaster noch de kassa er geen meer heeft, zijn er eigenlijk andere bronnen beschikbaar. Wanneer u op zoek bent naar uw eigen tickets voor uw geliefde uitverkochte spel, probeer dan eerst een om je ticket op een andere manier te bemachtigen

Welke dingen kun je het beste meenemen in de omgang met scalpers?

Scalpers. In de omgang met scalpers kun je altijd het beste drie dingen meenemen: gezond verstand, een sceptische houding en veel geld. Hoewel wanhopig, kun je er nooit te zeker van zijn. Je moet eerst vragen om de tickets te inspecteren voordat je betaalt. De watermerken moeten daar staan waar ze moeten staan; de informatie moet correct en accuraat zijn; er mogen geen fouten in de spelling, grammatica en interpunctie voorkomen; en de ajax kaartjes moeten er over het geheel genomen professioneel uitzien.

{{youtube}

Bekijk naar geplubliceerde advertenties online, Waat moet je op letten?

Gerubriceerde advertenties. Online geclassificeerde advertenties zijn een goede keuze voor veel verkopers omdat ze niet hoeven te betalen om te kunnen beginnen met adverteren. Er zijn twee soorten van geclassificeerde advertenties. De ene groep bestaat uit individuen die beweren dat ze oorspronkelijk van plan waren om de tickets van zichzelf te gebruiken, maar om een of andere reden moesten afhaken. Ze verkopen dus meestal niet veel tickets. 

De tweede groep bestaat uit mensen die nooit de intentie hadden om hun tickets te gebruiken en ze gewoon kochten omdat ze ze wilden doorverkopen. Ze kopen in bulk, en omdat ze puur voor zaken verkopen, prijzen ze bijna altijd veel hoger dan de vorige groep.

Heb je wel eens extra voorzorgsmaatregelen genomen?

Met welk soort verkoper je ook te maken hebt, neem extra voorzorgsmaatregelen om niet het slachtoffer te worden van fraudeurs. Geclassificeerde advertenties zijn niet zo veilig als bijvoorbeeld gerenommeerde ticketmakelaars.

Fanforums. Fans die hun tickets niet kunnen gebruiken, kunnen zich ook wenden tot fanfora om daar hun tickets te verkopen of zelfs weg te geven. Ze kunnen veronderstellen dat ze te maken hebben met mede-fans, en dus is er een kans dat ze slechts een kleine markering op hun prijzen plaatsen (dat wil zeggen als ze verkopen). Wees extra beleefd als je met hen te maken hebt.

Bedrijfspartnerpromo’s. Zakelijke partners kunnen hun eigen tickets hebben om weg te geven aan verdienstelijke fans. Om ze te krijgen, moet je als deelnemer slim en snel genoeg zijn om je antwoorden in te dienen of de vereiste taken uit te voeren. 

Heb je wel eens op een ticket broker website gekeken voor het aanbod?

Ticket broker websites zijn misschien wel de beste bron van uitverkochte tickets wat betreft de veiligheid van de koper. Er is geen garantie dat de prijzen bij hen lager zullen zijn dan bij andere verkopers op de secundaire markt, maar de zekerheid dat u, als koper, authentieke tickets krijgt is bijna 100%. Verkopers worden geconfronteerd met zware boetes wanneer ze geen geldige tickets leveren aan hun kopers. Kopers hebben ook automatisch recht op vervangingen, terugbetalingen of credits op toekomstige aankopen (die de verkopers uiteindelijk betalen) wanneer ze ongeldige tickets krijgen. 

Sommige ticketmakelaars suggereren prijzen aan verkopers, hoewel ze vrij zijn om ze te accepteren of niet. De prijzen zijn normaal gesproken gebaseerd op vraag en aanbod. Verkopers wordt geadviseerd om een concurrerende prijs te hanteren om ook een snelle deal te kunnen sluiten. Ook deze zorgen er niet voor dat de prijzen bij makelaars beduidend lager zullen zijn, als dat al het geval is.

https://ticketforsale.nl/