Pass 4 Sure
Image default
Hobby en vrije tijd

Dierbaren dicht bij je dragen met as sieraden

Het kan heel zwaar zijn om een dierbare te verliezen. Het is mogelijk om herinnering te kunnen koesteren door ervoor te kiezen om de dierbare op een symbolische manier bij je te dragen. Veel mensen ervaren een gevoel van troost door het dragen van as sieraden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om as in een sieraad te verwerken.

Het as is niet zichtbaar

De as sieraden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Op deze manier zit er altijd wel iets tussen wat je mooi vindt. De as kamer van bijna alle as sieraden is niet zichtbaar. De reden hiervoor is dat het as niet meteen opvalt en de aandacht trekt.

As sieraden gaan permanent dicht

De sieraden kun je kopen in verschillende online webshops of fysieke winkels die hierin gespecialiseerd zijn. Meer mensen kiezen ervoor om naar een winkel te gaan, omdat de winkel bijna altijd het as voor je in het sieraad kan verwerken. Op deze manier hoef je het niet zelf te doen, het is namelijk niet niets om as van een dierbaren in een sieraad te verwerken.  Mocht je het toch zelf willen doen is dat ook mogelijk en helemaal niet moeilijk. De meeste as sieraden hebben een permanente sluiting. Dit betekent dat als het as eenmaal in het sieraad zit, het er ook niet meer uit kan. Alleen zo ben je ervan verzekerd dat het as altijd in het sieraad zal blijven zitten.

As kunstwerken

Draag je zelf geen sieraden en zie je daarom de meerwaarde van een sieraad niet in? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden om as te verwerken in kunstwerken zoals het as in een glazen urn laten blazen.

https://www.nan-design.nl/as-sieraad/