Pass 4 Sure
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek een stuk ongerepte natuur door te wandelen in de Biesbosch

Wilt u graag de natuur van Nederland ontdekken? Eén van de mooiste en grootste natuurgebieden om te wandelen waar u dan heen kunt gaan is de Brabantse Biesbosch. Dit is een prachtig natuurgebied, waar u geniet van stilte, rust en prachtige flora en fauna. Tijdens het wandelen door de Biesbosch ontdekt u diverse zeldzame vogels. Misschien ziet u zelfs wel een bever of een ree tijdens uw tocht door dit ongerepte gebied. Niet alleen wandelen is een optie tijdens uw tocht door de Biesbosch, ook is het mogelijk om te kanoën, fietsen en varen. Let wel op dat u met een boot een motorgeluid produceert. Dit kan dieren afschrikken, waardoor u niet altijd de kans heeft om ze te spotten. Wandelen door de Biesbosch is daarom de beste keuze. Zo bent u vrij om het hele gebied te ontdekken zonder dat u de mogelijkheid mist om de dieren te zien.

Geniet van een maaltijd of versnapering na het wandelen

Nadat u een lange wandeltocht heeft gemaakt door dit prachtige en grote natuurgebied heeft u misschien zin in een maaltijd of een versnapering. Of misschien wilt u even tot rust komen met een kop koffie of thee. Ontspannen in de Biesbosch doet u bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Bij dit restaurant komt u even heerlijk tot rust op het terras, of binnen. Geniet van een hapje en een drankje. Het is mogelijk om te lunchen en dineren. Het restaurant beschikt namelijk over een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Kies uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Vanaf het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de rivier, terwijl de kinderen zich vermaken in de aangrenzende speeltuin van het restaurant. Wandelen door de Biesbosch is geschikt voor het hele gezin!

Boek een arrangement

Wilt u graag een wandeling maken door dit mooie natuurgebied en daarna genieten van iets lekkers? Neem gerust contact op met de deskundige medewerkers van dit restaurant. De medewerkers van Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch adviseren u graag over de diverse wandelroutes, de flora en fauna die u kunt ontdekken en de mogelijkheden van arrangementen bij het restaurant.

https://biesboscharrangementen.nl/