Pass 4 Sure
Image default
Financieel

Hoeveel zijn bitcoins nu?

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester

Veel mensen vragen me dezelfde vraag, hoeveel is bitcoins vandaag, wat het waard is in termen van dollars? Nou, ik moet je een ruwe schatting geven, het is niet bepaald uurlijks, maar het is dichtbij. Dit komt omdat de meeste regeringen, met name die waarin het land zijn gekozen om centraal te bestaan, hun eigen monetaire en economische waarden instellen. Ze doen dit, zodat er een centrale rekening is dat alle verschillende regeringen afhangen van hun bedrijf, van belasting tot handel tot het kopen en verkopen van goederen en diensten.

 

In China is er bijvoorbeeld een bepaalde waarde, een monetaire waarde, voor elke eenheid van Chinese Yuan (CAD). Als je zou betalen voor een CAD waard ongeveer $ 100 bij de huidige wisselkoersen, zou dat gelijk zijn aan ongeveer 1 USD. Dat is een van de fundamentele manieren waarop geld wordt verhandeld, door de handel, ten behoeve van één valuta, tegen een ander, om een voordeel te behalen ten opzichte van de andere valuta. Maar omdat bitcoins geen onderliggende waarde hebben, en hun acquisitie en verkoop volledig virtueel zijn, zijn ze niet onderworpen aan dezelfde beperkingen als traditionele valuta’s. Uiteindelijk zijn ze de moeite waard wat mensen willen dat ze zijn.

 

Hoeveel zijn bitcoins vandaag, in het licht van de recente economische problemen die over de hele wereld ervaren? Het is moeilijk om te zeggen. Het hangt echt af van hoe in welk land je kijkt. Sommigen hebben opgemerkt dat de regering moeite had om zijn handen rond te krijgen om het beste te handelen met de vertragingseconomie, en dat daarom de waarde van bitcoins nogal drastisch over de afgelopen tijden heeft gevord.

 

In feite is een van de redenen waarom mensen in traditionele valuta’s zijn verhandeld in plaats van de nieuwe virtuele, vanwege de lopende economische instabiliteit in veel landen over de hele wereld. Veel van deze landen hebben economische recessies ervaren, en er is nog steeds veel onzekerheid over de toekomst op lange termijn van hun respectieve economieën. Om beleggers om een bepaalde hoeveelheid veiligheid te verkrijgen, moeten ze door dollars of valuta’s vertrouwen op iets dat zowel stabiel is en het potentieel in de loop van de tijd kan toenemen.

Dit is waar een eenheid van bitcoins van pas kan komen.

 

Hoewel de waarde van bitcoins nu nogal onzeker is, hebben ze nog steeds nogal snel waardeer. De kosten van een enkele eenheid van bitcoins is bijna precies gelijk aan de kosten van één cent. Ze worden momenteel geruild met een snelheid van ongeveer $ 12 per stuk, hoewel er tijden zijn geweest dat de waarde zelfs groter is. Als je je afvraagt hoeveel bitcoins in jouw omgeving is, dan wil je misschien een oogwenk in de gaten houden met hun toenemende waarde.

 

Om te verduidelijken, hoeveel is bitcoins vandaag niet verwijzen naar de werkelijke prijs van een enkele eenheid. Integendeel, het verwijst hoeveel ze daadwerkelijk in een zeer korte periode waard zijn. Zoals bij elke investering, zijn er risico’s, maar er komt ook een tijd dat het potentiële winst zeer winstgevend is. Hoewel je misschien niet in staat bent om te voorspellen hoeveel bitcoins in jouw omgeving is, is er een goede kans dat je erin kunt komen voor minder dan je zou denken. Door bij te houden hoeveel wordt doorgebracht in de Verenigde Staten in dollars, evenals de hele wereld in verschillende valuta’s, zou u de trend beter kunnen begrijpen.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl