Pass 4 Sure
Image default
Mode en Kleding

Waarom regenlaarzen zo geweldig zijn

1. Laat de modder buiten 
Regenlaarzen zijn gemaakt voor modder, regen, zeewater, zand, en alles wat je kunt bedenken om naar ze te gooien. Het klassieke ontwerp van de regenlaarzen is volledig waterdicht en beschermt je broekspijp. Dat betekent dat als ze uitkomen, de modder op de laars blijft zitten en niet op je broek en sokken. En niet te vergeten: ze zijn belachelijk makkelijk schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt is een slang of een vochtige handdoek. We zijn geboren en getogen in Nederland, regen en modder (en plassensprongen) maakt deel uit van onze genetische make-up. We houden van regenlaarzen voor hun vermogen om stijlvol en altijd, altijd functioneel te zijn.

2. Gemakkelijk aan en uit
Dit moet elke ouder aanspreken. Met alles wat gepaard gaat met het opvoeden van kleine mensen, lijkt het vastbinden van schoenen een van de meer overbodige en eentonige taken. Rond de boom, door het gat….A kind het vermogen om hun eigen schoenen aan te trekken maakt regenlaarzen een geweldige schoen optie voor on-the-go mama en papa’s. Geen veters. Geen ritsen. Easy-breezy.

3. Klaar voor alles, regen of zonneschijn
Als je in Nederland  woont, weet je nooit hoe je je moet kleden voor de dag. De voorspelling zou kunnen zeggen: zonneschijn met kans op regen met en je eindigt met een sneeuwstorm. Laat me je vertellen, suède is niet je vriend op een regenachtige dag. Daarom zijn regenlaarzen de “keuze” voor onvoorspelbaar weer. Zelfs als je kunt rekenen op een winterse dag met zonneschijn… waarom zie je er dan ook niet schattig uit in je laarzen?

4. Veelzijdigheid: draag ze in de metro of op de boerderij
Een van de beste dingen van laarzen is volgens mij de veelzijdigheid ervan. Je kunt ze dragen op de boerderij om je te beschermen tegen de modder en de mest, of als je betrouwbare pendelmaatje om de straatspoeling en het regenwater buiten te houden. Omdat de technologie is vooruitstrevend en we lichtere en toch duurzamere rubbermengsels hebben ontwikkeld waarmee we onze laarzen maken, weet je dat je erop kunt rekenen waar de dag je ook brengt. Zelfs als ik hier zit te peinzen over de vele plaatsen waar je je laarzen kunt meenemen, draag ik een paar!

Kijk zelf ook eens naar leuke Bergstein laarsjes en ben voorbereid op elk type weer!