Pass 4 Sure
Image default
Eten en drinken

Met dieet Hengelo helpen we u graag verder

Bij dieet Hengelo kijken we naar wat voor klachten u heeft. Een dieet hoeft namelijk niet alleen te zijn om kilo’s te verliezen. Met een dieet kan het namelijk ook zijn dat je last hebt van bepaalde klachten vanwege een reactie op voedsel. Zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm. Deze klachten worden verminderd wanneer u een aangepast dieet volgt. Bij Dieet Hengelo zullen we een fodmap maken om uw voedingspatroon in kaart te brengen waardoor u ook weet wat voor voedsel de klachten veroorzaakt. Bij dieet Hengelo helpen we u graag verder

Bij dieet Hengelo maken we een uitgebreide fodmap

Voor klachten bij uw darmen is een dieet met een fodmap sterk aangeraden. Je voeding speelt namelijk een grote rol bij de klachten van je darmen. Wij zullen gaan onderzoeken welk voedsel de klachten veroorzaakt en hoe uw voedingspatroon er voortaan uit moet zien. Door de oorzaak te vinden, zullen de klachten ook snel minder worden.

Dit dieet Hengelo met een fodmap duurt een paar weken waarnaar je voedingspatroon weer wordt aangepast. Om jouw vorige voedingspatroon weer te herhalen, is het eenvoudig om te zien welk voedsel de stichter is van de klachten. Tijdens dit hele proces zal je intens begeleid worden door een ervaren diëtist. Je krijgt een aanpast dieet en alle voortgang zal in kaart worden gebracht. Wij nemen darmklachten erg serieus omdat dit een grote belemmering kan zijn voor je leven.

Ben je geïnteresseerd in het diëten met een fodmap? Wij staan u graag ter woord bij een eerste gesprek en horen graag wat uw klachten zijn. Ook jouw wensen en doelen vinden wij belangrijk doordat wij hierdoor een passend dieet voor je kunnen opstellen. Neem gerust contact op met onze specialisten.