Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

Citroen C1 tweedehands

Met een Citroen C1 tweedehands blijf je als autohandelaar nooit zitten. Sterker nog, deze uitvoering van de Citroen is extra gewild vanwege de zuinigheid en de milieuvriendelijkheid van de auto met name. De kleine mini klasser is perfect voor in het stadsverkeer.

Perfect voor in de drukke stad

De prestaties van de Citroen C1 mogen er zijn. In alles is de kleine wagen perfect voor in de drukke stad, maar met een topsnelheid van 157 kilometer per uur wordt aan de andere kant ook een zeer acceptabele waarde gehaald voor buiten de stad. Je mag de auto dus beslist ook veelzijdig noemen. De Citroën C1 staat bekend als een van de zuinigste auto’s met een gemiddeld verbruik van 4,6 liter benzine per 100 kilometer. Je koopt de kleine Franse wagen met 3- of 5 deuren en je koopt een auto die een co-productie is van PSA Peugeot Citroën en de Toyota Motor Corporation. Met speciale dank aan de mate van milieuvriendelijkheid en de zuinigheid houd de Citroën C1 moeiteloos stand tussen concurrenten als de Fiat Seicento, de Ford Ka en de Renault Twingo.

Pech ligt nou eenmaal altijd op de loer

Maar; zelfs in een betrouwbare auto als deze Citroen kun je te maken krijgen met pech. De auto start niet meer en je bent nog ver van huis. Gelukkig kun je in dergelijke situaties bellen met RoadGuards. Dat kan gewoon zonder abonnement. Na je telefoontje zal er doorgaans binnen een half uur een monteur bij je zijn om de schade te inventariseren en je te helpen zodat je weer snel de weg op kunt. Ook dan hoef je geen abonnement af te sluiten. Wat je wel moet doen is de monteur betalen voor de geleverde diensten. Maar dat doe je met een lachend gezicht als je snel je weg weer kunt vervolgen.