Pass 4 Sure
Image default
Dienstverlening

Uw eigen kunstwerk toegankelijker dan ooit

Heeft u altijd al willen schilderen maar heeft u het nooit gedurfd of heeft u altijd gedacht, dat lukt mij nooit wees dan niet langer getreurd met het schilderen op nummer, schildert u helemaal eigenhandig de mooiste bloemen of stillevens. Het schilderen op nummer van bijv. bloemen is een makkelijke en toegankelijke manier om te leren schilderen en ook nog eens een mooi doek te creëren. Bent u niet overnight een nieuwe Van Gogh of Basquiat, wees niet getreurd, het duurt even voordat u de penseelstreek en het mengen van de verf door heeft maar dat zal ongetwijfeld niet lang duren.

Bedankt voor de mooie bloemen

Met het Schilderen op nummer van bloemen creëert u zonder enige moeite en al het mogelijke plezier een echt prachtig bloemen schilderij. Moet u denken aan de bloemen van Van Gogh, die gele verschijning die een warme maar melancholische atmosfeer oproepen binnen de grove penseel streken op het doek, dat is zeker niet onbereikbaar voor u met het schilderen op nummer van de bloemen van uw voorkeur. U schildert binnen no time de mooiste bloemen op het doek en zult u zelf en uw omgeving prettig verassen! Uiteraard is uw doek een mooi cadeautje voor uw familielid terwijl u lekker door schildert om steeds beter te worden.

Schilderen 

Het schilderen op nummer van bloemen, stillevens, landschappen, portretten of zelfs het abstracte expressionistische werk van de Amerikanen uit de jaren 70 liggen allemaal aan uw voeten met deze leuke schildertechniek. Daarnaast is het schilderen zelf zeer rustgevend en ontdekt u helemaal uw eigen creatieve kant door middel van deze speelse en toegankelijke techniek. Wie weet schildert u binnenkort zelfs zonder nummers de mooiste werken van eigen creatie!

Extra 

Bij de pakketten ontvangt u een genummerd canvas met alle bijbehorende kleuren en penselen. Wees vooral niet bang om zelf te experimenteren!