Pass 4 Sure
Image default
Sport

Welke massages kun je kiezen bij massagesalon Rotterdam

Als je naar een massagesalon gaat, kun je vaak kiezen uit verschillende massages. Zo zijn de ontspanningsmassage, chronische pijn massage en de deep tissue massage het meest bekend. Maar wist je dat er nog veel meer soorten massages zijn? Bij massagesalon Rotterdam kun je onder andere kiezen voor een hot stone massage of een sportmassage. Daarnaast zijn er ook speciale massages zoals de voetreflexzonemassage en de shiatsu massage. Kies jouw favoriete massage en maak een afspraak bij massagesalon Rotterdam!

Soorten massages die je kunt kiezen bij massagesalon Rotterdam:

– ontspanningsmassage

– chronische pijn massage

– deep tissue massage

– hot stone massage

– sportmassage

– voetreflexzonemassage

– shiatsu massage

Een massage heeft veel effecten op het lichaam. Massages kunnen bijvoorbeeld blessures of klachten verhelpen. Daarnaast werkt een massage ook ontspannend en kan het de doorbloeding bevorderen. Kortom, er zijn genoeg redenen om regelmatig een massage te nemen!

Wat kost een massage?

De prijs van een massage is afhankelijk van de duur en het soort massage dat je kiest. Bij massagesalon Rotterdam zijn de massagesafspraken van 60, 75, 90 of 120 minuten. De prijzen voor een massage beginnen vanaf € 45,-. en lopen op tot € 104,-.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt online een afspraak maken op de website van massagesalon Rotterdam. Kies het gewenste tijdstip en dagdeel, selecteer het soort massage en vul je contactgegevens in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van je afspraak per e-mail. Daarnaast kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen of langskomen voor een adviesgesprek.

Ben je de laatste tijd veel gestresst en heb je echt even een ontspanningsmoment nodig? Of heb je last van spierpijn en wil je hier een snel een eind aan maken? Dan is een massage iets voor jou! Bij massagesalon Rotterdam kun je terecht voor verschillende soorten massages. Maak direct een afspraak en geniet van een heerlijke massage die helemaal is afgestemd op jouw lichaam ene behoefte.