Pass 4 Sure
Image default
Tweewielers

Wat zijn de voordelen van een Kickbike step?

Een kickbike step is een leuke en originele manier om jezelf van a naar b te brengen of een rondje om mee te gaan. Een kickbike is een soort kruising tussen een fiets en een step waarmee je veel plezier kan beleven en ook je lichaam in vorm mee kan houden. Naast deze voordelen zijn er meer redenen waarom het een goed idee is om een Kickbike step aan te schaffen om mee op pad te gaan. Ben je benieuwd naar de verschillende redenen waarom een kickbike step een verrijking is in je collectie voertuigen? Lees dan verder in dit blog.

Ontspannend bewegen

Je kan met een Kickbike step op een ontspannen manier bewegen. Je kan je weer even kind voelen als je jezelf vervoert met je kickbike step. Doordat de step is voorzien van goede wielen kan je ook lange afstanden steppen. Zo kan je met het steppen op een kickbike step veel plezierige tochtjes beleven. Schaf met een vriend, vriendin of familielid een step aan en motiveer elkaar om samen op pad te gaan. Of vervoer jezelf op een originele manier naar je werk iedere ochtend. Zo begin je goed ontspannen aan je werkdag. De kickbike step is voor zowel jong als oud een veilige manier van bewegen. Vanaf een jaar of zeven tot een jaar of negentig is de kickbike step goed te gebruiken.

Op een leuke manier afvallen

Met een kickbike step kan je op een leuke manier afvallen. Je bent lekker buiten en kan aardig wat calorieën verbranden. Qua calorieverbruik zit de step tussen fietsen en lopen in. Zo is het geen sport waar je jezelf kapot mee hoeft te zweten en toch kan je zo werken aan een slanker figuur. Ook als je wat zwaarder bent kan je je goed op de kickbike step voortbewegen. Zo hoef je geen onnodig risico te lopen en je lichaam niet te belasten.

Werk aan je conditie en train je spieren

Door gebruik te maken van een kickbike step kan je je conditie goed op peil houden. Daarnaast train je door te steppen niet alleen je arm- als je beenspieren, ook kan je door te steppen je bilspieren en schouderspieren trainen. Door veel gebruik te maken van de step kan je dus een goed gespierd lichaam krijgen zonder dat je de sportschool in hoeft te duiken. Je hoeft slechts een keer de kickbike step aan te schaffen en kan er vervolgens onbeperkt mee op pad.

De mogelijkheden

Wij zijn erg enthousiast over de kickbike step. Ben jij ook enthousiast geworden na het lezen van alle voordelen? Kijk dan vooral naar de verschillende mogelijkheden. Zo heb je de Kickbike City G4 waarmee je lekker in de stad of in het bos kan rond kroezen of de Kickbike Freeride G4 die wat meer vergelijkbaar is met BMX fiets en heerlijk rijdt over het wegdek. Daarnaast hebben we nog allerlei andere leuke modellen. De modellen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen wel een geschikte Kickbicke step te vinden.

https://stepsonline.nl/product-categorie/kickbike/