Pass 4 Sure
Image default
Tweewielers

Steppen met je hond doe je met een step van Hondensteps.nl

Steppen met honden is een nieuwe wereldwijde trend. We kennen allemaal wel de bekende hondensleeën in Lapland. Met een hondenstep kun je je ook laten trekken door honden. Alleen nu in bijvoorbeeld een Nederlands bos. De steps zijn zodanig ontworpen dat je er een of meerdere honden voor kunt spannen. Het frame is licht in gewicht zodat je samen met je hond sportief kunt bewegen en snelheden van wel 40 km per uur kunt bereiken. Kijk eens op www.hondensteps.nl voor de nieuwste steps en adapters. De adapters monteer je op je step zodat de hond vrij kan bewegen voor jouw step zonder dat de lijn tussen de spaken komt. De kracht van de hond brengt de step zo op volle snelheid. Dankzij de adapter heeft de kracht van de hond geen invloed op het stuurgedrag.

De ideale step kiezen

Bekijk de verschillende opties op deze website!

. Er is keuze uit verschillende types steps. Je kunt denken aan steps met dikkere banden die geschikt zijn voor rots- of zandachtig terrein. Ook zijn er sportieve steps met een lichter frame en dunnere banden gebouwd op snelheid.
Je kunt kiezen uit bekende merken zoals:

  1. Kickbike
  2. YEDOO
  3. Mibo
  4. Crussis

Kies uit betrouwbare merken

Met de Kickbike Sport G4 is geschikt voor volwassenen. Je zult er veel plezier van hebben en om er samen met de hond mee op pad te gaan is nog leuker. De Mibo GT (Gran Turismo) heeft een vrolijke uitstraling en je kunt er flitsend snel mee steppen. YEDOO heeft mooie steps geschikt vanaf 13 jaar. Je vind rust en balans in de natuur met de Mula V-brake. De step heeft remmen waar je op kunt vertrouwen en dit geeft natuurlijk meer controle over de bewegingen van jouw hond. Met de Crussis Cross 6.1 heb je een ideale off-road step in handen. Er zitten mountainbike banden op deze step zodat je met je hond door ruig terrein kunt bewegen.

https://hondensteps.nl/