Pass 4 Sure
Image default
Vervoer en transport

Waar kan ik mijn modelspoorbaan laten restaureren?

Als je je treinset wilt herstellen, zijn er verschillende plaatsen om hulp te vinden. Een van de beste plaatsen om te bezoeken is het Minnesota Transportation Museum, dat zich richt op treinen en spoorwegen. Het werd oorspronkelijk opgericht in 1962 als een trammuseum. Tegenwoordig is het een multimodaal transportmuseum dat historische bussen, trams en treinen bewaart, evenals spoorweggerelateerde gebouwen.

Het Minnesota Transit Museum restaureert antieke trams. Deze auto’s zijn gebouwd in de vroege jaren 1900 en voorzien van authentieke Milwaukee Road kleuren. Het is gevestigd in de voormalige Great Northern-dieselwinkel in Minneapolis Junction, waar de meeste excursietreinen vandaan komen. Als je je eigen trein wilt restaureren, stop dan bij het Minnesota Transit Museum. Als je problemen hebt, geef de hoop dan niet op! De medewerkers van het museum kunnen je helpen met restauratie en andere gerelateerde zaken.

Het kan moeilijk zijn om je modelspoorbaan te laten herstellen, maar het is de moeite waard. Deze experts zijn bekend met de uitdagingen van het restaureren van oude treinen en helpen je ervoor te zorgen dat je trein soepel rijdt. Het gebruik van een professioneel team kan het proces veel eenvoudiger en betaalbaarder maken. Het mooiste is dat ze graag hun kennis en expertise delen. Deze experts kunnen je helpen beslissen over de juiste restauratie voor je trein.

Afgezien van het Minnesota Transit Museum, zijn er veel andere plaatsen in de stad om je modelspoorbaan te laten restaureren. Het museum biedt ook diensten voor de restauratie van oude trams. De Twin City Rapid Transit Company (TCRT) No. 1300, die werd gebouwd in 1907, wordt momenteel gerestaureerd. TCRT No. 1239, gevestigd in Excelsior, nadert zijn voltooiing.

Als het gaat om het herstellen van je modelspoorbaan, heeft het plaatselijke museum een stoommachine die je kan bekijken. De voormalige Great Northern stoomlocomotief 2156 bevindt zich in het Jackson Street Roundhouse. De stoommachine van Casey Jones, die als thema diende voor een populair kindertelevisieprogramma, ondergaat een grote opknapbeurt. De zustermotor is ondertussen herbouwd en zal deel uitmaken van de Steam Bay-tentoonstelling.

Als je op zoek bent naar een plek om je modelspoorbaan te laten restaureren, kunt je een geweldige winkel in Minneapolis vinden. Er zijn veel verschillende soorten services beschikbaar voor modellen en ze zullen je helpen je werk te voltooien. Er zijn ook tal van plaatsen om je modelspoorbaan te laten restaureren, die je kan bezoeken als je geïnteresseerd bent in de hobby. De locatie van je trein is afhankelijk van wat je nodig heeft.

Het hoofdkantoor van MTM bevindt zich aan Franklin Avenue in St. Paul. Het roundhouse is een volledig functionerende spoorweg. Het was ooit de thuisbasis van de Hiawatha en de Rockets, en werd later opgericht en gerestaureerd in de jaren 1980. Het roundhouse is het hele jaar door geopend. Tijdens de wintermaanden fungeert het museum als onderhoudsbasis voor het rollend materieel van het museum. Het MTM is een hands-on interactief museum, met veel hands-on tentoonstellingen.

Geschreven door Mitropa.nl

Gerelateerde artikelen

Goede service

Kies voor het beste verhuisbedrijf in Amstelveen

Keuze voor uitvaartverzorging Utrecht