Pass 4 Sure
Image default
Vervoer en transport

Waarom is code 95 zo belangrijk als je vrachtwagen chauffeur wilt worden?

Code 95 is in het leven geroepen in de transportindustrie om onder andere het verkeer veiliger te houden en verkeersongevallen te verminderen ook draagt het bij aan klimaat neutraler rijden, minder CO2-uitstoot te produceren en het beter presteren van de werknemers. Ook sluit de code 95 aan op de bedrijfsdoelstellingen van het bedrijf waar deze code 95 voor is. Verder kun je de vooruitgang van jouw code 95 na het slagen hiervoor altijd terug vinden en het bijhouden van de geldigheid als je inlogt op jouw persoonlijke pagina van het CBR.  

Deze code 95 is voor een beroepschauffeur dus ook echt uitermate belangrijk dat deze cursus elke 5 jaar opnieuw om zo efficiënt mogelijk vrachtwagenchauffeur te worden en te blijven.  Dit zijn dus een van de vereisten als je binnen Europa vrachtwagen chauffeur wilt worden, en ze zijn heel hard nodig want de transsport blijft als maar groeien en het personeel is er nergens voor te vinden. Lijkt jouw dat geen droom baan als je weken lang lekker kunt toeren langs de mooiste routes van Europa in jouw eigen vrachtwagen weken aan een stuk lekker weg. Hier in Maastricht is een rijschool dat mensen en bedrijven enorm goed helpen.

Maar hoe kun je mee doen aan deze opleiding?

Door even te Googelen naar code 95 Maastricht hier krijg je dan in een oogopslag een hele boel rijscholen te zien die jou hierbij kunnen helpen. En denk je “ik wil nu echt heel graag die droombaan hebben en vrachtwagen chauffeur worden” dan kun altijd zoeken naar openstaande vacatures voor een baan als chauffeur bij verschillende bedrijven. Hiervoor hoef je vaak alleen maar even te Googelen en je vind zo een heleboel openstaande vacatures. En wie weet heb jij dadelijk wel jouw droombaan gevonden als vrachtwagenchauffeur.

Gerelateerde artikelen

Kies voor het beste verhuisbedrijf in Amstelveen

Tips voor een goede voorbereiding voor een verhuizing

Keuze voor uitvaartverzorging Utrecht