Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Online facturen en offertes maken en verzenden

Moet je online facturen en offertes maken? Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om dit te doen? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze blogpost bespreken we hoe je eenvoudig facturen en offertes online kunt aanmaken en verzenden. We zullen het ook hebben over de voordelen hiervan. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Voordelen van een online factuur programma

Er zijn veel voordelen aan een online factuur programma. In deze blog hebben wij ze voor je op een rijtje gezet. 

Een online factuur wordt sneller betaald 

Gemiddeld wordt een online factuur binnen acht dagen betaald. Dat is veel sneller dan een traditionele papieren factuur, die er tot 30 dagen over kan doen om betaald te worden 

Een online factuur geeft je inzicht in de openstaande facturen 

Met een online systeem kun je zien welke facturen nog open staan en hoeveel geld je nog tegoed hebt. Dit kan je helpen je financiën beter in de gaten te houden 

Een online factuur kun je in je eigen huisstijl opmaken 

Een online factuurprogramma geeft je veel vrijheid als het gaat om het opstellen van facturen. Je kunt ze in dezelfde stijl maken als je website of ander branding materiaal. Dit helpt om een consistente uitstraling voor je bedrijf te creëren.

Gemakkelijk online offertes maken en versturen 

Met een online systeem kun je snel en gemakkelijk offertes maken en versturen. Dit is een geweldige manier om nieuwe klanten te winnen!

Eenvoudig online facturen en offertes maken en sturen

Een factuur of offerte maken met een online programma is gemakkelijk en snel. Alles wat je nodig hebt, is een computer en een internetverbinding. Je kunt facturen en offertes maken en versturen in slechts enkele minuten!


De voordelen van een online systeem zijn duidelijk. Een online factuur wordt sneller betaald, geeft je inzicht in uitstaande facturen, kan in je eigen huisstijl worden opgemaakt, en gemakkelijk facturen en offertes maken en versturen. Een goed voorbeeld van een online factuur programma is WeFact. Mocht je overwegen om online te factureren met een factuurprogramma, wellicht is WeFact dan wel iets voor jou.