Pass 4 Sure
Image default
Woning en Tuin

Verhuizen naar Herten? Wij vertellen je waarom!

Als het gaat om het vinden van de perfecte plek om te wonen, zijn er een heleboel factoren die je moet overwegen. Toch is een vaak voorkomende factor hoe veilig de buurt is. Ben jij op zoek naar een veilige en rustige plek om te wonen? Dan is Herten het overwegen waard. Waarom dat zo is, leggen wij je in deze blog uit.

Klein maar fijn

Herten is een kleine stad met iets meer dan 4000 inwoners. Het is een kleine maar fijne stad waar je je goed en veilig kunt voelen. De criminaliteit is hier dan ook aanzienlijk lager dan het nationale gemiddelde. De ideale plek om een gezin groot te brengen. Want naast de veilige buurten, beschikt Herten ook over topscholen.

En als single of jong koppel?

Ja, ook dan is Herten een geweldige plek om te wonen. Herten ligt namelijk slechts enkele minuten van hartje Roermond. Zo kun je genieten van de rust, maar heb je toch alles op steenworpafstand. Ga bijvoorbeeld shoppen in het outletcentrum of pik heerlijk een terrasje in het centrum van de stad.

Natuurliefhebber

Wat je ook wilt: Herten en de omgeving biedt het allemaal. Want zelfs voor de natuurliefhebbers is er genoeg te ontdekken. Maak een wandeling langs de Maas of geniet van de prachtige gebieden die de omgeving rijk is. Bekijk alle vogels bij Vogeluitkijkpunt Molenplas in Echt of pak de auto en breng een bezoek aan Nationaal Park de Meinweg vlakbij de Duitse grens.

Woningaanbod

Herten beschikt over een divers aanbod aan prachtige woningen. Gezien de ligging ben je over het algemeen goedkoper uit in Herten, dan in de Randstad. Ben jij benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan welke huizen te koop staan en laat een makelaar Herten jou helpen met het verkrijgen van jouw droomhuis in Herten.

https://vancromvoirt.nl/makelaar-herten/