Pass 4 Sure
Image default
Vervoer en transport

Vakantie met je klasgenootjes en een taxichauffeur

Vakantie met je klasgenootjes en een taxichauffeur

Samen met de klasgenootjes van je middelbare school hebben jullie het fantastische plan om een van de steden in Spanje onveilig te maken. De vlucht is al geboekt, maar dat die heel vroeg in de ochtend gaat is iets waar jullie niet helemaal bij stil hadden gestaan. Jullie ouders wel en die besloten dat ze niet meer hun bed uit komen om jullie helemaal naar Schiphol te rijden. Zelf rijden is ook geen optie, want niemand van jullie heeft nog een rijbewijs. Gelukkig zijn er tegenwoordig slimme oplossingen voor de jongere generatie om toch zonder zorgen op Schiphol te arriveren. Zoals de schipholtaxi-bus bijvoorbeeld. Deze kun je heel handig via internet boeken en die rijdt naar alle hoeken van Nederland om iedereen die een vlucht moet halen of naar Schiphol wil op te halen.

Onbezorgd op vakantie

Het boeken gaat makkelijk via internet en daar ben je meteen op de hoogte van het tarief dat gerekend wordt. Zo weten jullie waar je aan toe bent. Het betalen kan zelfs al vooraf, zodat je daar vanaf bent. Ook kan je bij het verlaten van de taxi betalen, net wat je prettig vindt. Mocht er nog wat veranderen qua tijd is het geen probleem om deze tijden te wijzigen. Zo zijn je ouders gerust, doordat je door een bekwamen taxichauffeur met ervaring veilig bij Schiphol wordt afgezet en kunnen jullie ontspannen op de achterbank nog even slapen of alvast dromen

Een fijn gevoel met het reserveren van de schipholtaxi-bus is dat je alle bagage handig kwijt kunt in de achterbak van de taxi. Zo hoef je niet eindeloos te sjouwen met zware bepakking en dat scheelt spierpijn voordat je ook maar met je reis begonnen bent. Eenmaal aangekomen bij Schiphol hoef je alleen nog maar je bagage over hevelen naar een bagagekar en daarmee kun je koffers en rugzakken ideaal vervoeren naar de check-in balie. En dat allemaal door het nemen van een schipholtaxi-bus, die ook nog eens helemaal privé voor jouw vriendengroep is.