Pass 4 Sure
Image default
Auto’s en Motoren

Schone stoelen met de stoelhoezen auto

De stoelhoezen auto zijn een heel belangrij onderdeel voor een auto wanneer je hier heel zuinig op bent. Sommige auto’s beschikken over een leren bekleding en kan je dus heel makkelijk schoonmaken. Maar het aanschaffen van een leren bekleding in een auto is vaak ook duurder en misschien vind je het ook wel lekkerder en mooier om op een stoffen bekleding te zitten.  Een nadeel hiervan is dat de stoelen redelijk snel vies worden en je het vuil wat hier in trekt er niet zo makkelijk meer ut krijgt. Ook is een nadeel aan een stoffen bekleding dat de geur die hier in gaat zitten ook niet makkelijk meer te verwijderen is en daarom moet je hier wel goed over nadenken. Gelukkig is het aanschaffen van stoelhoezen auto hier een voordelige en eenvoudige oplossing voor. 

Water en vuil

Je kunt de stoelhoezen auto dus gebruiken om het te beschermen tegen vuil, maar ook hebben de hoezen een speciale werking, waardoor ook nattigheid en water dus niet in de stoelen trekt. Je kunt het zien alsof de hoezen zijn geïmpregneerd en het water dus als het ware op de hoezen blijft liggen. Je kunt dit gemakkelijk afnemen en hebt niet te maken met een vlek in de stoel. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken in een bedrijfswagen. Je bent een schilder en hebt een vieze broek met allemaal verf en wilt in de auto stappen. Je weet dat als je gaat zitten de auto vies wordt en moet je dus eerst gaan omkleden voor je naar huis rijdt. 

Rustig in je auto zitten

Om dit te voorkomen en je gewoon met een gerust hart de auto in kunt stappen ka  je gebruik maken van de daarvoor bestemde stoelhoezen auto. Deze passen precies om de stoel heen en je kunt deze gemakkelijk uitwassen en schoonmaken. Het voordeel is, is dat deze dus het water en het vuil niet opnemen en dus niet snel vies zullen worden.