Pass 4 Sure
Image default
Zakelijke dienstverlening

Optimale flexibiliteit met sandwichpanelen van kunststof

Het belang van flexibiliteit en snelheid in de bouwsector

In de bouwwereld is flexibiliteit en snel kunnen werken van het grootste belang. Hoe langer een bouwproject duurt, hoe meer deze kost. En hogere kosten betekent voor uitvoerders minder vraag aan de klantzijde en/of minder winst voor het eigen bedrijf. Daarom is het gebruik van sandwichpanelen in de bouw de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Sandwichpanelen zijn een relatief moderne manier om gebouwen, daken, muren en andere toepassingen goed geïsoleerd en vochtvrij af te werken.

Een prima isolatie en afdekking van uw pand

Panelen met een sandwichstructuur – met metaal aan de buitenzijde en een vulling van een zeer dichte kunststof – isoleren bovengemiddeld goed. Om deze reden worden ze steeds vaker gebruikt als dakbedekking voor schuren, bedrijven, loodsen en ook op woningen en dakkapellen. De warmte wordt door deze panelen meer dan goed vastgehouden. Doordat de platen vocht tegenhouden, krijgen schimmels en viezigheid geen kans om door of de langs de platen te trekken. Dit komt mede door de naadloze afdekking van de sandwichplaten.

Sandwichplaten zijn licht materiaal dat gemakkelijk te monteren is

Wat plaatmateriaal van polyester sandwich eveneens aantrekkelijk maakt, is hun lichte gewicht. Hierdoor kunnen ze razendsnel op daken, gevels of wanden gemonteerd worden. Fijn is natuurlijk ook dat de dakconstructie hierdoor niet extra te lijden krijgt en dus niet aangepast hoeft te worden. En dat scheelt natuurlijk weer in de montagekosten.

Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u direct panelen bestellen?

Wilt u aanvullende informatie over onze sandwichpanelen of weten welke mogelijkheden er zoal zijn? Of bent u nu al overtuigd en wilt u een serie platen op maat aanschaffen? Ga dan naar de website van Brouwernijkerk voor meer informatie. Via onze site kunt u direct platen op maat kopen, maar ook terecht voor nuttige tips en adviezen om de juiste keuze te kunnen maken. Belt u gerust onze vriendelijke klantenservice als er onduidelijkheden zijn!