Pass 4 Sure
Image default
Kinderen

Laat kinderen zelf foto’s maken vindt schoolfotograaf basisschool

Waarschijnlijk zijn we het er allemaal over eens dat spontane foto’s veel leuker zijn dan geposeerde foto’s. In spontane foto’s zie je veel meer karakter terug en halen vaak ook veel meer herinneringen naar boven. Toch zijn wij volwassenen sneller geneigd om kinderen bij elkaar te zetten en te laten lachen, wat nu als we ze zelf de regie in handen geven.

 

Wegwerpcamera’s

Je hebt er vast wel al eens een in handen gehad, een wegwerpcamera. Even aan een radje draaien tot je een klik hoort en foto’s schieten. Kinderen vinden dit net zo leuk en interessant om te doen. En geef eerlijk toe, je geeft kinderen veel liever een wegwerpcamera in handen dan een digitale of je telefoon. Ze kunnen ermee doen wat ze willen en als het rolletje op is, is het op. Je zult verrast zijn over hoe kinderen de wereld zien en wat ze willen vast leggen. Door ze leuke attributen te geven kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Denk aan een verkleeddoos of iets dergelijks.

 

Schoolfotograaf basisschool voor hoge kwaliteit herinneringen

Nee, een wegwerpcamera maakt geen foto’s van hoge kwaliteit. Maar dat is ook helemaal niet nodig. De perfecte portret foto’s worden elk jaar gemaakt door de schoolfotograaf op de basisschool. Daar hoef je je dus helemaal geen zorgen om te maken. Een schoolfotograaf op de basisschool zorgt ervoor dat je de mooiste herinneringen hebt en je kinderen zelf zorgen voor de spontane en grappige herinneringen.

 

https://www.schoolfoto.nl/schoolfotografie-basisonderwijs/