Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Huis verkopen met huurders erin

Verhuurd huis verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille

Koopt breekt geen huur hierdoor is het niet zomaar mogelijk om huurders uit te zetten om een woning te kunnen verkopen.

Woning eigenaren die een woning verhuren en willen verkopen kunnen dus niet zomaar de huurovereenkomsten ontbinden.
De Nationalevastgoedportefeuille biedt deze woning eigenaren een oplossing voor dit probleem. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om de woning direct te verkopen wij nemen de lopende huuroveenkomsten bij de koop over.
Hierdoor blijft een lang en kostbaar gerechtelijk proces bespaart en kan de overdracht al op korte termijn plaatvinden.

Woningwaarde verhuurde woning

De woningwaarde van een verhuurde woning wordt anders berekend dan van een woning die leeg verkocht wordt. Bij de verkoop van een woning in verhuurde staat wordt de woningwaarde berekend op basis van; de staat van de woning, de vaste lasten en de maandelijkse huurstromen. U ontvangt van ons vrijblijvend een marktconform bod zonder voorbehoud op financiering. Hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de overdracht al binnen een week officieel worden vastgelgd bij de notaris.

Kortom de snelste manier om uw verhuurde woning inclusief de zittende huurders zorgeloos te verkopen zonder landurig verkoopproces is door de directe verkoop aan de Nationalevastgoedportefeuille. Vraag nu gemakkelijk een bod aan op: https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/ en uw woning is zo verkocht.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/