Pass 4 Sure
Image default
Winkelen

Ga jij vandaag een schilderij kopen?

Valt je ook sinds jaar en dag op die ene foto? Hoe leuk zou het zijn als jij die binnenkort aan de muur hebt hangen en eindeloos kan genieten. Leuk toch? Het is de reden dat jij eens op onze website moet komen kijken voor het laten afdrukken van die foto op canvas. Zodat jouw foto een echt schilderij kan worden in de hoogste kwaliteit en het juiste formaat. Welke foto je kiest heb je helemaal zelf in de hand. Met een prachtig canvas aan de muur heb jij geen schilderij meer nodig. Die heb je namelijk helemaal zelf al ontworpen.

Een foto op canvas kopen is kinderlijk eenvoudig. Wij loodsen je graag door ons eenvoudig en maatwerk bestel en leverproces heen. Zodat jij komende week nog kunt genieten van een prachtige foto op canvas die je helemaal zelf uitgezocht en samengesteld hebt. Van de maten die je kunt kiezen tot de afwerking of het soort bevestiging om het op te hangen. Juist omdat er zoveel mogelijk is wil je geholpen worden en blind kunnen vertrouwen op vakmanschap. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.

Geen canvas is hetzelfde!

Dat iedere canvas uniek is maakt het concept ook leuk en bijzonder. Je haalt er namelijk een uniek kunstwerk mee in huis. Daarvoor hoef je dus geen schilderij meer te kopen. Het enige dat jij moet doen is een foto naar ons sturen, je voorkeuren ingeven en bestellen. Zodat jij deze week je canvas al kunt opgangen.

Je hebt de keuze uit honderden standaard foto’s voor op je canvas tot aan een eigen unieke foto die je makkelijk kunt kiuezen. Vrijwel alles is mogelijk en wij maken je het graag makkelijk. Wanneer je een canvas besteld heb je de keuze uit verschillende maten en afwerkingen die bij het formaat passen. Ze zorgen ervoor dat je het canvas makkelijk kunt opgangen en optimaal in een ruimte toont.

Geen beperkingen, behalve je creativiteit

Dat je vrijwel geen beperkingen hebt maakt een canvas uitermate schikt voor iedereen die graag een uniek werk aan de muur hebt dat ze helemaal zelf hebben gemaakt of samengesteld. Werkelijk alles is mogelijk wanneer je op zoek bent naar een uniek werk. Er is vrijwel niets te gek.